Help Catharina aan een rolstoel

Help Catharina aan een rolstoel | Geld inzamelen
 
 
Je zou maar niet kunnen lopen en je rolstoel staat op instorten.

Je zou in Nederland toch maar jong lichamelijk gehandicapt zijn en helemaal niet kunnen lopen. Je bent dan afhankelijk van het WMO pakket van de gemeente waarin je woont. Ook al ben je opgeleid en ben je ervaringsdeskundige op het gebied van het functioneren van een rolstoel, de gemeente laat je volledig in de kou staan. 

De jong gehandicapte die ik vertegenwoordig, maakt gebruik van een Kuschall K4 rolstoel. Hij is nu 3 jaar oud, er vallen dingen af en hij zit zo beroerd dat ze daardoor elke dag pijn heeft. De rolstoel is instabiel, heeft speling in het frame en de zitting zakt door ondanks dat ze maar 50kg weegt. Bij een vorige rolstoel, die toen 10 jaar oud was en dezelfde problemen gaf, is het frame geknapt. Ik ben bezorgd over haar veiligheid en wil niet dat ze op de straat komt te liggen met alle gevolgen van dien.

De gemeente geeft aan dat de technische levensduur van de rolstoel nog niet verstreken is en er daarom dus niets mis is met de rolstoel. 

Alle instanties waar ik aangeklopt heb verwijzen mij weer door naar de gemeente. De jong gehandicapte heeft een inkomen onder het bijstandsniveau en kan zelf geen nieuwe goed functionerende rolstoel aanschaffen. Voor haar een eerste levensbehoefte! Graag zou ik met behulp van jullie een nieuwe Kuschall K4 rolstoel willen aanschaffen, deze rolstoel kost € 4.500,-

Alstublieft help Catharina!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.