Help broeder Ahmad | Geld inzamelen
 
 

Help broeder Ahmad

Help onze zieke broer in nood Ahmad

SPOED INZAMELIN VOOR ONZE DOODZIEKE BROEDER.

Salaam mouhlikoum lieve mensen,

Vanmorgen een hartverscheurend verhaal bij ons binnengekomen, betreft onze broeder Ahmad wonend in Marokko in het stadje Elhouceima. Onze broeder is enkele dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis Mohammed Al Khamis.
Ahmed lijdt aan een ziekte bij ze lever en zoals je ziet heeft hij ook veel vocht in zijn buik. Echter geven de artsen daar in het ziekenhuis aan dat ze niks voor hem kunnen betekenen. Enkel geven ze hem een prik om in te laten slapen zodat hij de pijn niet zal voelen. De artsen geven aan dat hij overgeplaatst moet worden naar een betaald ziekenhuis ook gelegen in Elhouceima. Dit gezin bestaat uit 5 kinderen en het gezin is erg arm . Wij hebben een onderzoek gedaan en gevraagd wat de kosten zijn om deze man te helpen. Daarvan hebben we de kosten van gekregen en dat is een bedrag van €2500,- wat er nodig is om deze Broeder insahallah te helpen. Wij als Ummah willen gaan kijken wat we voor dit gezin kunnen betekenen. Insahallah is er een genezing voor deze man, zodat hij zijn kinderen groot kan brengen insahallah. Lieve mensen jullie hulp is echt hard nodig om hem te verlossen insahallah van zijn pijn.

Moge Allah swt allen die hier een bijdrage willen doneren rijkelijk belonen zijn rizk verdubbelen en een plekje geven in Jennat jarabi ameen. Baraka Allah oufikomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.