Help Bosnie | Geld inzamelen
 
 

Help Bosnie

Help de mensen met een besperking en waar het gelukkige leven niet vanzelfsprekend is.

Beste allemaal,

Vanuit school gaan we 8 april tot 15 april 2017 met een groep studenten naar bosnie om een week lang te gaan klussen, activiteiten met de mensen doen. Deze groep mensen hebben een verstandelijke beperking en psychiatrische aandoening. Helaas door geldgebrek kunnen ze vrij weinig en hebben dus ook geen bezigheid waar ze zich mee kunnen vermaken.

Nu is het aan ons om hun een week lang te vermaken met leuke activiteiten, dingen bijbrengen en eventueel spulletjes meenemen vanuit Nederland dat ze daar eindelijk ook zichzelf kunnen vermaken als wij weer terug gaan na een week.

Daarom wil ik mezelf inschrijven voor dit project van Out of Area omdat ik het belangrijk vind om deze mensen/kinderen te kunnen helpen en zo hun geluk weer terug te vinden en dat ze een doel hebben om te leven.

Om daar naar toe te kunnen is natuurlijk niet gratis, daarvoor is er een bedrag van 450 euro nodig om deze reis te kunnen maken en met aller extra geld ook spullen voor deze mensen te kunnen halen. Hierbij hoop ik dat jullie mij kunnen sponsoren om daarheen te kunnnen.

op www.outofarea.nl is er meer informatie te zien.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.