Help Boogie Down de crisis uit!

Help Boogie Down de crisis uit! | Geld inzamelen
 
 

Een eerste lockdown die de dansschool hard trof, zorgde voor een ruim online aanbod, creatieve manieren om met leden in contact te blijven en een zomer vol buitenlessen. Dit is nog maar een greep uit de initiatieven die Team Boogie heeft opgezet om de corona-crisis door te komen. 

Na de zomervakantie volgde een geweldige, nieuwe start. Het voelde als een fris begin voor een nieuw seizoen vol mogelijkheden. Dit veranderde echter snel. Na 2.5 maand met veel energie weer binnen gedanst te hebben, konden we in dezelfde vaart weer terug naar de volgende lockdown.

Vanzelfsprekend had dit meerdere vervelende gevolgen. De grootste klap voelden wij in het wegvallen van verschillende inkomensstromen, zoals workshops, de baromzet, verhuur van de zaal, theatershows, optredens en andere opdrachten. Dit heeft een enorme impact gehad op de dansschool en haar leden. Daarnaast worden er natuurlijk weinig proeflessen afgenomen en blijven opzeggingen van abonnementen helaas wel binnenkomen. Dit heeft natuurlijk als pijnlijk gevolg, dat de omzet alleen maar blijft dalen.

En ja, er zijn steunpakketten voor ondernemers opgezet, maar helaas valt Boogie Down, zoals vele anderen buiten de boot. Dit neemt niet weg dat vaste lasten om de dansschool draaiende te blijven houden, onverminderd door blijven lopen. Het team doet er achter de schermen alles aan om de leden voldoende te bieden, leuke lessen te verzorgen en creatief om te gaan met de situatie. Helaas wordt het er niet makkelijker op en bevinden wij ons in een lastig parket.

In de afgelopen 12 jaar is Boogie Down uitgegroeid tot vertrouwde dansschool als broeinest voor danstalent, gezelligheid en onderlinge motivatie in Bergen op Zoom. Jaarlijks ontvangen we honderden blije en tevreden dansers met trotse ouders/verzorgers tijdens onze jaarlijkse show in Theater de Maagd om dit tot uiting te brengen. Wij doen er alles aan om deze Boogie Family bij elkaar te houden en om tijdens en met name na de crisis door te knallen.

Deze doneeractie via Crowdfunding geeft Team Boogie en haar leden weer perspectief voor de toekomst van de dansschool. Een eenmalige donatie van jou, jouw vrienden, familie en kennissen helpt ons om deze moeilijke periode door te komen en de vaste lasten te blijven betalen. Wij leven toe naar de heropening van onze dansschool voor jou als danser, zoon/dochter en je omgeving om jullie snel weer te vermaken met shows, wedstrijden en evenementen! 

Love, peace, unity and having fun

Team BoogieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.