HELP BONDER EXOTICS AAN EEN NIEUWE BEDRIJFSAUTO.

HELP BONDER EXOTICS AAN EEN NIEUWE BEDRIJFSAUTO. | Geld inzamelen
 
 
VERRASSINGSACTIE voor een man die hard aan het werk is om zijn eigen bedrijf op te bouwen!

Voor je verder leest, de eigenaar Tebbe Bonder weet van niks! (zeg hierover dus alsjeblieft niets tegen hem). Ik wil hem namelijk heel graag samen met jullie verrassen!

Op 11 april is Tebbe Bonder jarig! Een man die ervoor koos om niet in de uitkering te blijven zitten maar zijn best doet om zelfstandig een eigen inkomen te kunnen krijgen. Sinds november is hij trotse eigenaar van zijn bedrijf Bonder Exotics, waar hij zich met hart en ziel inzet voor de dieren. Hij wil met Bonder Exotics zijn dierenkennis overbrengen op anderen en (exotische) dieren een zo goed mogelijk thuis geven op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dit doet hij door veel tijd te nemen voor uitleg over de dieren en hun verzorging. Hij werkt hier meer dan 80 uur per week voor, en doet dit ook met ontzettend veel passie en plezier.

Maar ondanks zijn passie heeft hij niet genoeg geld om grote investeringen in zijn bedrijf te doen. Een bedrijfswagen is belangrijk voor de groei van zijn bedrijf en voor transport naar het buitenland. Deze bedrijfsauto gaat ongeveer €3000,- kosten. Het zou ontzettend gaaf zijn als ik samen met jullie hem dit cadeau kan geven op 11 april, zodat hij zijn bedrijfsauto kan kopen en een prachtige toekomst tegemoet gaat! Help jij hem mee om dit doel te bereiken?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 330,00
Doel: € 3.000,00
11%

Deze actie is gesloten.