Help Bobby zijn jeugdherinneringen te bewaren | Geld inzamelen
 
 

Help Bobby zijn jeugdherinneringen te bewaren

Help Bobby zijn jeugdherinneringen te bewaren door de tafel van Bob over te kopen

Beste allemaal,

 

Zoals velen van jullie wellicht weten heeft Bobby een prachtige tafel in zijn woonkamer staan waar menig van ons een fantastische avond aan heeft beleeft. Details laten we omwille van de privacy van betreffenden achterwege, maar insiders weten waar ik het over heb. Tevens hebben er diverse activiteiten aan deze tafel plaatsgevonden, zoals Vikingen, Kingsen en halfnaakt dansen op de tafel.

 

Het gezegde "aan tafel" is velen ook niet onbekend.

 

Bob senior heeft echter besloten de prachtige Westerhoutstraat te verruilen voor een nieuw optrekje in Amsterdam. Hij heeft er tot groot verdriet van Bobby junior voor gekozen om DE TAFEL te verkopen aan de hoogste bieder. Bobby is hierdoor zeer geëmotioneerd, want dit betekent dat zijn jeugdherinneringen hierdoor ook verkocht zullen worden. Dit kunnen we hem natuurlijk niet aan doen. Bobby wilde namelijk DE TAFEL met een kettingzaag in stukken hakken en al zijn dierbaren van een stukje voorzien, zodat de jeugdherinneringen bewaard zullen worden en dus niet verloren zullen gaan omdat een vriend van Bob senior zo nodig besloten heeft dat hij de tafel wil overkopen voor 500 euro.

 

Help onze Bobo daarom DE TAFEL over te kopen van Bobo senior. Elke euro is welkom, maar twee euro is nog meer welkom en als we daadwerkelijk 500 euro kunnen ophalen dan beloven we dat iemand halfnaakt komt optreden terwijl de tafel met een kettingzaag in stukken wordt gehakt door Bobby himself.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 500,00
1%