Help bobby een bloed transfusie te krijgen

Help bobby een bloed transfusie te krijgen | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal,

Graag zou ik jullie willen vragen om het verhaal voor mijn tante te lezen. Mijn tante heeft een hondje bobby van 7 jaar. Haar beste vriendje bij wie zij altijd haar rust weer vind in deze lastige periode. Mijn tante is haar zaak kwijt geraakt tijdens de eerste lockdown.  En natuurlijk weet ik dat dit voor heel veel ondernemers een moeilijke tijd is. Dat is ook niet de reden dat ik deze doneeractie gestart ben. De reden dat ik dit doe is omdat Bobby heel erg ziek is geworden. De ziekte van Kale , dit kwam uit het niets. Van de ene op de andere dag veranderde Bobby van een vrolijke hond naar een zielig hoopje dat alleen maar onder de tafel bleef liggen en niets meer wou eten. Na vele onderzoeken en medicatie is mijn tante bij het laatste stadium gekomen met Bobby. Hij heeft een bloed transfusie nodig. Dit kost helaas een hoop geld. Geld wat mijn tante op dit moment echt niet heeft. 
Het spaarpotje wat wij als familie bij elkaar hebben verzameld ging helaas al erg snel op door de opnames en onderzoeken van het dierenziekenhuis en de bijbehorende medicatie.

Mijn vraag is om een klein steentje bij te dragen zodat zij de behandeling kan betalen en deze nare periode samen met haar vriendje Bobby kan doorstaan. 

Mijn dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.