Help Beato | Geld inzamelen
 
 

Help Beato

Huisje en verzorging voor Beato

Beato is een doofstomme man met een lichte beperking en een hart van goud.

Ik ken Beato nu 14 jaar en hij heeft mij, op zijn manier, altijd geholpen met het runnen van mijn stichting Children First in Indonesië.

Children First was een stichting, opgericht in Yogyakarta om straatkinderen voedsel en onderdak te geven wanneer zij daar behoefte aan hadden.

Beato is al in het begin van de stichting aan komen lopen en is altijd gebleven om mee te helpen met opruimen en kleine klusjes te doen. Hij is door zijn ouders als kind al op straat gezet omdat hij doofstom is en een lichtelijke beperking heeft. Dan ben je in een land als Indonesië helaas niet veel waard.

Helaas moest ik in 2016 de stichting opheffen vanwege mijn gezondheid en ben ik verhuisd naar een huurhuis in Yogyakarta. Beato is met mij meegegaan en deed kleine klusje en 'waakte'over mij.

Sinds februari 2017 ben ik weer in Nederland, omdat het erg slecht met mij ging in Indonesië.
Met pijn in het hart heb ik Beato daar achter moeten laten waar mijn voormalig keukenhulp Annie hem nu begeleidt.

Beato woont nu nog in het huurhuis, maar per september moet hij eruit omdat dan de huur afgelopen is. gelukkig kan hij dankzij wetswijzigingen in Indonesië nu een KTP-nummer (BSN-nummer) aanvragen en een kleine studio gaan huren. Helaas verdient hij niet genoeg met zijn baantje als parkeerwacht om dit te gaan bekostigen en ik vrees  dat hij straks weer op straat belandt.

Beato heeft ongeveer €300,- per maand nodig om rond te komen.Helaas kan ik dat met mijn AOW niet ophoesten. Daarom vraag ik u om mij te helpen dit voor elkaar te krijgen.

Elk bedrag is welkom en zal de toekomst voor Beato zekerder maken.

Alvast bedankt, Tjibbe KootstraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00