Help baby Su om in leven te blijven | Geld inzamelen
 
 

Help baby Su om in leven te blijven

Toen ze al 20 dagen op de wereld was, was baby Su al voor haar leven aan het strijden.

Met instemming van de familie van mijn nichtje baby Su uit Vietnam, wil ik graag jullie aandacht en support vragen.

Toen ze al 20 dagen op de wereld was, was baby Su al voor haar leven aan het strijden.

Doordat ze 2 weken te lang in de buik van mama is gebleven, heeft ze te veel vruchtwater en ontlasting binnen gekregen, waardoor ze nu een longontsteking en nierontsteking heeft opgelopen. Daarnaast is haar lichaam blauw aangeslagen vanwege bloeduitstortingen en heeft ze nu zwart bloed(afgestorven bloed)..

Baby Su is heel braaf en wilt graag spelen net als elke andere baby. Hoewel ze niet huilt, is aan haar blik te zien dat ze veel pijn lijdt.

Ondertussen heeft ze al 2 operaties doorstaan, echter moet ze nog meerdere operaties doorstaan om het afgestorven bloed volledig uit te kunnen halen en hierdoor volledig te kunnen genezen.

De ziektekosten regeling van Vietnam is heel anders dan hier in Nederland, alles is volledig op eigen kosten..

Vanwege onvoldoende financiele middelen van baby Su’s familie, wil ik graag een oproep doen aan de mensen die dit lezen voor een donatie, zodat mijn nichtje Su haar vervolg operaties kan krijgen.

Alle kleine beetjes helpen♥️

Linda Nguyen
29-06-2018

baby Su wilt niet eten, ze spuugt het uit als ze eten binnen krijgt. Ze is nog best zwak en heeft hoge koorts. Aankomende week heeft ze een controle afspraak met de arts om te kijken hoe we nu verder moeten.

Vanwege dat de donaties nu niet meer lopen heb ik besloten om de donatie stop te zetten. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om die kant van mijn familie te helpen, ook loopt er een donatie actie vanuit die kant dus hoop ik dat het genoeg is voor de operaties. 

ik wil jullie graag bedanken voor jullie hulp, dit wordt erg gewaardeerd♥️


Linda Nguyen
20-05-2018

Het is vastgesteld dat dit de Cytomegalovirus is. Normaal een onschuldige virus, maar voor haar niet omdat haar imuunsysteem erg laag is waardoor de virus haar organen aanvalt..


Linda Nguyen
18-05-2018

Ze hebben nu een monster genomen van haar bloed om het te laten onderzoeken wat voor virus het precies is. 

Dit kan tot 5 dagen duren voordat de uitslag er is. Baby Xu wilt niet meer eten en is heel zwak door de antibiotica. Ze gaan haar nou via een slang voeding geven, maar dit komt er ook weer uit..


Linda Nguyen
16-05-2018

Baby Xu krijgt nu heel veel verschillende antibiotica, door haar longontsteking hebben ze nu ontdekt dat ze een nieuw virus heeft gekregen(zwakke weerstand). Hiervoor krijgt ze dus weer nieuwe antibiotica erbij..

 

 


 

Laat een reactie achter

174 donaties
€ 1.670,00
Doel: € 8.000,00
20%

Deze actie is gesloten.