Geld inzamelen | Help Annemarie aan haar eigen rolstoelbus!
 

Help Annemarie aan haar eigen rolstoelbus!

Help Annemarie aan haar eigen rolstoelbus!

Mijn naam is Annemarie de Vroome ik ben 55 jaar en ik heb drie schatten van kinderen Elize (25), Matthijs (23), Emma (19) en een liefdevolle man. Wat ik nog meer heb is secundaire progressieve ms en mijn rolstoel. Deze combinatie maakt het een hele onderneming om van het dagelijkse leven te genieten, vooral als ik weer eens afhankelijk ben van een taximaatschappij. Dat is altijd een ramp en vaak is het makkelijker om thuis te blijven. Dat wil ik niet meer, ik wil genieten van het leven met mijn gezin. Daarom willen wij heel graag een aangepaste auto aanschaffen, zodat ik weer een beetje vrijheid terugkrijg.

Help jij mij om mijn vrijheid terug te krijgen, mij onafhankelijk te maken en mij met mijn gezin nog vele mooie momenten te laten beleven? 

Door een vriendin hebben wij nu de kans om een mooie rolstoelbus over te kopen voor maar een klein bedrag, jammer genoeg is dit bedrag te hoogom alleen te betalen. Namelijk €4000 euro. Help ons een stukje dichterbij onafhankelijkheid en doneer nu NL 58 INGB 0009685687 t.a.v mw a.e de Jong 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.