Help anita een lach op haar gezicht

Help anita een lach op haar gezicht | Geld inzamelen
 
 
Help Anita een lach op haar gezicht!

Beste vrienden, familie, kennissen en onbekende van Anita ten bosch. 

 

Anita is een goede vriendin van mij, Die helaas zoals vele andere een uitkering heeft, een veelste hoge huur en vaste lasten. Anita was bezig met revalideren van haar 2 nieuwe heupen, en door een verzakking in haar buik ook. Operatie op operatie.

Afgelopen zondag 3 feb, sloeg het noodlood wederom toe. Anita was bij mijn 80 jarige vader op visite en besloot even wat schoon te maken voor hem. Ze wilde het met liefde doen, wat helaas gestraft werd. Ze is gevallen, en hard ook. Ze schreeuwde der longen uit dr lijf en belande in het ziekehuis. Arm gebroken op maar liefst 3 plaatsen, Anita krijgt een soort plaat in dr arm want ze kan dr pols niet meer omhoog krijgen, donderdag mag ze naar huis of een verzorgings tehuis en dinsdag word ze geopeerd. Onwijs lang heeft deze topper gespaart voor een vakantie naar turkije in april 2019. Deze sterke vrouw keek hier zo onwijs naar uit, helaas moet ze deze annuleren en is het geld weg. Ze hielp mij alleen met het verzorgen van mijn vader en nu dit.. vakantie weg, werken word hem ook niet. Nu wil ik achter haar rug om, een donatie vragen aan jullie allen. Al is het maar €1,- !!

Ik hoop samen met jullie, weer een lach op haar gezicht te kunnen toveren. Help je mee? 

Dan kan ze na haar revalidatie naar luxe vakantie om eindelijk eens een echte vakantie te ervaren! Daarnaast gaat ze nu extra medicatie moeten betalen en opvang voor dr hondje o.a.  De rest zal zei ongetwijfeld hiervoor gaan gebruiken. 

 

Dus waarom doneeractie? 

; door haar uitkering heeft ze niks over als haar huur en rekeningen betaald zijn. Ook haar lang gespaarde vakantie is geannuleerd. Je kan grapjes maken wat je wilt maar zei kan nu niks meer dan op een ziekehuis bed liggen en denken aan hoe ze haar boodschappen gaat betalen, hoe geweldig is het als wij er dus voor zorgen dat ze straks weer boodschappen kan doen plus alsnog op vakantie? 

Mijn dank is enorm en die van haar straks ook!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 360,00
Doel: € 1.500,00
24%

Deze actie is gesloten.