Help Angels Garden te blijven bestaan

Help Angels Garden te blijven bestaan | Geld inzamelen
 
 
Help Angels Garden te blijven bestaan. Het leven van een straathond is een hel!

Help onze Angels!

En dan komt er een moment waarop je een bericht moet plaatsen dat je liever niet wilt plaatsen 😢

Om met de deur in huis te vallen: de opvang / het asiel Angels Garden in Xanthi Griekenland redt het niet heel lang meer. De rek is eruit, de openstaande rekeningen stapelen zich op en zowel mentaal, fysiek en dus financieel is het niet meer vol te houden om honden te blijven opvangen. Zoals jullie begrijpen heeft ook Corona er aardig ingehakt. 

De tientallen pups die wekelijks gevonden worden kunnen we geen onderdak bieden want het asiel zit tjokvol. 

En bedenk eens hoe het voelt om nee te moeten zeggen tegen weer een nieuw nestje. 

Dit is hartverscheurend en je hart breekt. 

Gisteren zijn er weer pups gevonden die nog niet eens een kilo wegen : ze eten zand en stenen 😞. Gelukkig is er vandaag wel voer gebracht en ze zijn ontwormd en ontvlooid maar we kunnen ze niet opvangen. Ze slapen dus buiten vannacht, zonder moeder, compleet onveilig. En dit is maar één nestje...zo zijn er nog heel veel meer. 

Al maanden lang is het iedere maand overleven : hebben de honden genoeg voer, is er geld voor medicatie en operaties? Het is en blijft een struggle. Gelukkig zijn er altijd mensen die trouw doneren, vaak dezelfde mensen en daar zijn we dankbaar voor. 

Om te voorkomen dat de deuren zich sluiten is er geld nodig en echt een hoop geld dit keer. 

Er is een enorme energieboost nodig om de vrijwilligers door te laten gaan met wat ze doen. De Griekse straathonden zijn volledig afhankelijk van hen en dus ook van jullie. 

Opgeven is geen optie maar duidelijk is dat we hulp nodig hebben en dat er structureel iets moet veranderen...

Hopelijk kunnen we met deze donaties onze vrijwilliger een boost geven om het draaiende te kunnen houden ❤️🍀🙏Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 10.000,00
0%