Help Angelique van Baarle aan een toekomst

Help Angelique van Baarle aan een toekomst | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor Angelique van Baarle

onderstaand artikel over Angelique van Baarle trok mijn aandacht.
Een schrijnend verhaal met als resultaat een verscheurd gezin en jonge kinderen die niet bij hun moeder kunnen zijn, terwijl ze ook hun vader al verloren zijn. 
Er moet toch hulp te bieden zijn om haar toekomst en dat van haar kinderen weer op de rails te krijgen!

Ik ken deze vrouw persoonlijk niet, maar ik zal er alles aan doen om de donaties op de juiste plek te krijgen.

Mocht de doneeraktie onverhoopt niet tot een succes leiden, dan zal de opbrengst worden gedoneerd aan het Leger des Heils.

 

Zie onderstaand artikel voor meer info:


Moeder Angelique (28) zwerft op straat sinds haar vriend overleed: ‘Ik wil weer een normaal leven, mét mijn kinderen erbij’
Na ‘ver heen’ te zijn geweest, lukt het Angelique van Baarle (28) maar niet om haar leven op de rails te krijgen. Al meer dan een jaar leeft de Delftse moeder van twee jonge kinderen op straat. ,,Alles valt en staat met een woning.” 

Een woordvoerder van Limor vertelt dat de organisatie er alles aan doet om het probleem van Van Baarle aan te pakken. ,,Helaas zien wij in de dagelijkse praktijk dat haar situatie geen uitzondering is. Ook wij lopen in ons werk tegen de woningnood aan; er is simpelweg een gebrek aan passende en betaalbare huisvesting. Samen met de betrokken instanties blijven wij ons uiterste best doen om mensen zoals Angelique te begeleiden naar passende woonruimte, zodat zij weer stappen vooruit kunnen zetten.”

De gemeente zegt niet in te gaan op individuele gevallen. ,,Wat ik wel kan zeggen, is dat we met deze casus bezig zijn. Het is een complexe casus waar zorgvuldig naar gekeken wordt”, aldus een woordvoerder.

Tot er een oplossing is zal Van Baarle zwerven. ,,Met tassen vol kleding, shampoo, zeep, deodorant en make-up. Want ja, ik wil er wel normaal uit zien. Niet als typische zwerver.”
Ze slaapt soms bij de nachtopvang, soms bij een vriendin en soms langs het water in een tent. ,,Dat laatste heb ik vier maanden in de zomer gedaan, want dat mag met een visvergunning.”

Haar kinderen, die inmiddels twee en vier zijn, ziet Van Baarle elke week twee uurtjes. Meestal neemt zij ze mee naar de speeltuin. ,,Ik probeer er zo veel mogelijk van te genieten. Al is dat soms knap lastig met alles wat er speelt. Het voelt alsof ik word afgerekend op mijn verleden, terwijl ik eigenlijk nooit een goede start heb gemaakt. Ik was veertien toen ik mijn moeder verloor, twintig toen mijn vader stierf en 26 toen mijn vriend overleed.”
Van Baarle hoort hoe wanhopig ze klinkt. Dan haalt ze diep adem en volgt er een klein lachje. ,,Ik ben niet van plan om op te geven hoor. Mijn toekomst kan alleen maar beter worden dan dat mijn verleden ooit is geweest. Daar ga ik voor.”

https://www.destentor.nl/binnenland/moeder-angelique-28-zwerft-op-straat-sinds-haar-vriend-overleed-ik-wil-weer-een-normaal-leven-met-mijn-kinderen-erbij~a9ea7adf/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00