Help Andrew zijn opleiding door

Help Andrew zijn opleiding door | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Rianne en een aantal jaar terug heb ik tijdens Nacht van de Vluchteling Andrew ontmoet. Een intelligente jongen uit Nigeria die toen nog in een AZC verbleef. Helaas kreeg hij geen verblijfsvergunning en werd hij teruggestuurd naar het land waar hij zo graag weg wilde. Nu is hij begonnen aan de opleiding voor Marinier in Nigeria, zodat hij (zodra hij geslaagd is op de academy) overal ter wereld gestationeerd kan worden. 

 

Zijn ouders supporten hem niet en zelf doet hij er alles aan om het geld bij elkaar te werken. Ieder vrij uur die hij krijgt, pauzes en na werk en alle overige vrije tijd werkt hij bij allerlei klussen om het geld bij elkaar te krijgen voor de academy en om te kunnen leven. Hij eet soms maar 1x per 3 dagen om geld voor de academy over te houden.

 

Binnenkort (binnen een maand) moet hij weer 400 euro betalen voor het komende jaar, anders mag hij niet verder met zijn opleiding. De totale kosten komen neer op zo'n 900 per jaar. De andere 500 euro heeft hij zelf al bij elkaar gewerkt.

 

Ik hoop dat jullie mij willen helpen door Andrew te steunen en dat het ons samen lukt om het geld voor 1 of misschien wel voor beide jaren bij elkaar te krijgen, zodat Andrew genoeg heeft om soms ook even te rusten en te kunnen eten. 

 

Andrew is op de hoogte van mijn crowdfunding actie.

 

Lieve groet,

Andrew & RianneEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.