Help alleenstaande moeder

Help alleenstaande moeder | Geld inzamelen
 
 
Zoon wilt graag zijn opleiding starten...

❤️ Welkom op mijn pagina! Laat ik beginnen met te zeggen dat niemand in mijn familie terminaal ziek, dood of dakloos is. Ik zoek ook niet naar een suikeroom of een ridder in glanzend harnas. 

❤️ Wat ik ben is een alleenstaande moeder met weinig tot geen extra ondersteuning. Ik ben een alleenstaande moeder van twee kinderen en ik ben er altijd trots op dat ik een overlevende ben. Wat het leven me ook toewierp, ik gooide het dubbel zo hard weg. Als je me neersloeg, stond ik sterker op. Ik had nooit in mijn leven gedacht dat ik dit zou doen - dat IK om hulp zou vragen - vooral op deze manier. Ik ben een gever, geen nemer.

❤️ Ik werk voltijds op een plaatselijke gemeenschapscommissie en kom nauwelijks iedere maand rond. Een deel van die financiële last is te wijten aan schulden die zich in de loop van tien jaar hebben voorgedaan: universiteit, huwelijk, mislukte kleine onderneming, de enige supporter van mijn familie, en nu mijn scheiding.

❤️ Terwijl ik aan het herstellen ben van de nasleep van een gewelddadig huwelijk, ben ik het ermee eens dat ik mijn schuld niet realistisch kan overwinnen op mijn huidige traject. Waarom kan ik mijn ex-man niet om hulp vragen? Omdat hij een paranoïde schizofreen is die geen baan kan behouden en die waarschijnlijk binnen een half jaar dakloos wordt. Ik probeer echt alles alleen te doen. Waarom heb ik geen tweede baan genomen om mijn schulden beter aan te pakken? Omdat mijn jongste zoon pas tien jaar oud is en hij ten minste één ouder nodig heeft om hem een ​​stabiele, gezonde omgeving te bieden om in te bloeien.

❤️ Dus wat vraag ik? 20 euro donaties van mensen die begrijpen wat alleenstaande moeders doormaken om te overleven terwijl ze proberen een omgeving te creëren waarin hun kinderen kunnen opgroeien en een beter leven te kunnen leiden.

❤️ Mijn huidige doel; mijn zoon zal in augustus starten met zijn Havo opleiding bij het Insula College in Dordrecht. Deze school is "ICT rijk onderwijs" en werken alleen met MacBooks. De kosten hiervan zijn 1100 euro die ik helaas niet kan voldoen. Zonder MacBook mag hij de opleiding namelijk niet starten.

❤️ "Stichting Leergeld" betaald hier 300 euro aan mee. Er blijft dan nog een bedrag open staan van 800 euro die ik geheel moet voldoen. Deze kosten heb ik helaas niet vandaar dat ik deze actie heb opgericht. Ik heb de basisberekening gedaan en ontdekt dat ik de MacBook kan bestellen als 40 mensen elk slechts € 20 doneren. 

❤️ Lijkt simpel, toch? Jazeker. Dus ik heb besloten om te kijken of ik een breed bereikend platform heb, zoals Facebook, om mijn eerste doel te bereiken: mijn zoon die mag gaan starten met zijn opleiding! Lijkt dit een gek plan dat waarschijnlijk jammer genoeg zal mislukken? Helaas, ja. Maar ik sta op een keerpunt in mijn leven en ik ben bereid het te proberen...

❤️ Zo willekeurige vreemde, wat vind je van mijn plan? Het is duidelijk dat er behoorlijk wat kritiek zal zijn, maar ik hoop dat er minstens 40 genereuze individuen zijn die wel willen zien dat een alleenstaande moeder loskomt van een vicieuze cirkel van financiële stress. Bij voorbaat dank! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.