Help Ali om zijn ms te stoppen! | Geld inzamelen
 
 

Help Ali om zijn ms te stoppen!

Help mij om mijn leven weer terug te krijgen, mijn gezin heeft recht om mijn!

Hallo lieve mensen.

Ik ben Ali, 40 jaar en vader van 3 geweldige kinderen. Ik ben een persoon als ieder ander en probeer zoveel mogelijk te genieten van de dagelijkse dingen, zoals de aanwezigheid van mijn kinderen, familie leden enz. Alleen heb ik de ziekte multiple sculrose MS. Deze ziekte heeft mij binnen 12 jaar van een hardwerkende man naar een bankzitter gemaakt en als ik nu niks doe zal het binnen enkele jaren nog erger aflopen. Ik ben een persoon die niet graag afhankelijk is en andere niet tot last wil zijn. Als ik mijn leven nog enig zins wat kleur in wil laten brengen moet ik jullie nu om hulp vragen. Ik heb al verschillende medicijnen geprobeerd, maar die mij niks hebben geholpen en waardoor ik me nog slechter ben gaan voelen. Ik gebruik daarom ook al 6 jaar geen medicijnen meer. Voor mijn type ms (spms) zijn tot nu toe nog geen medicijnen zo zegt mijn neuroloog dat en voel me dus best radeloos als het zo verder moet gaan.

Nu zijn mijn interesses pgewekt door een stamcellen transplantatie (hsct behandeling). Die zal mijn gehele immuunsysteem plat gooien en met mijn gezonden stamcellen zal ik opnieuw "opstarten". vanaf dat punt stopt mijn ms en zal het niet meer erger worden in zijn achteruitgang. En met een beetje hoop brengt het nog vooruitgang met zich mee ook! Maar deze behandeling is helaas niet in Nederland beschikbaar en ik zal daarom naar Rusland moeten gaan. Er is plek voor mij op 30 Juli. Het is een risicovolle behandeling maar niks doen met de ziekte ms is geen optie!

Ik wil niet meer bij het meubilair horen en dolgraag weer een vader zijn die niet vermoeid is om met mijn kinderen te spelen. Ik wil een man zijn die zijn verantwoordelijkheden weer opzich kan nemen. Daarbij heb ik jullie hulp heel hard nodig! Dus lieve mensen ik vraag jullie om alstublieft te doneren voor mijn behandeling om een beter leven te krijgen. het is 80% kans op verbetering ik wil niet met de vraag zitten 'wat als'. En ik weet dat als ik bij die 20% hoor ik er toch alles aan heb gedaan voor me zelf, mijn kinderen en voor mijn vrouw om beter te worden.

Voor rechtstreekse donaties kunt u doneren op mijn rekening

A Moussa NL26RABO0328944920 t.o.v donatie hsct behandeling 

BarakAllahu feekoem! Alvast heel erg bedankt voor u donatie! Bent u niet in staat te doneren verspreid dan op zijn minst deze link! 

 

Ali moussa
02-07-2018

*TAKBIER*

Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar!!!

Wa salam alajkoem wa rahmatulAllahi wa barakatoe geliefde broeders en zusters.

En uiteraard goede dag lieve Mensen!

Bij deze wil ik jullie vertellen dat wij het streef bedrag van 60.000 euro hebben gehaald!

Het is onwerkelijk maar waar! Ik kan alle mensen die hier allemaal aan hebben mee gedragen in welke vorm dan ook niet genoeg bedanken!

Wat hebben we in deze periode van 3.5 maand laten zien hoe sterk de Ummah is! En behulpzaam de mensen zijn die het goede met je voor hebben.

We kunnen ons eindelijk gaan voorbereiden voor de behandeling! Bijna alles is geregeld om 30 Juli het vliegtuig in te stappen richting Moskou!

Moge Allah het van ons allen accepteren!
Ik vraag aan Allah om een ieder bij te staan die een moeilijke tijd te wachten staat!
Ik vraag aan Allah om alle zieke te genezen!
Ik vraag Allah om iedereen standvastig te laten zijn in ons mooie geloof!
En ik vraag Allah de niet moslims leiding te schenken naar de islam!

Barak Allahoe fiekoem!
Dank jullie wel!

Ali Moussa en zijn gezin!


Ali moussa
19-05-2018

Hier een kleine update. We hebben samen met onze privé rekening bijna 39.000 euro!

We zijn er nog niet maar we gaan zeer zeker de goede kant op! blijf vooral nog doneren en delen zo dat ik voor 30 Juli het gehele bedrag bij elkaar heb!

Super bedankt voor alle donatie's en mooie teksten bij de donaties die al gedaan zijn! ik heb er geen woorden voor. 

 


 

Laat een reactie achter

1590 donaties
€ 39.371,00
Doel: € 60.000,00
65%

Deze actie is gesloten.