Help alexandra aan het geschikte opleidingspaard! | Geld inzamelen
 
 

Help alexandra aan het geschikte opleidingspaard!

De knoop doorgehakt!

 • De knoop doorgehakt!

  Zoals velen van jullie weten ben ik al van kleins af aan enorm gefascineerd door de paardensport en werk ik met enorm veel passie en plezier op de manege, onder andere als instructrice! Gezien mijn reuze passie en ambitie in het vak ben ik altijd bezig met het leren, verbeteren en verbreden van mijn kennis en kunde tijdens en om het lesgeven heen. Na het behalen van het diploma KNHS niveau 3 instructeur is het altijd al mijn doel geweest om een vervolg opleiding niveau 4  te doen en mij nog meer te specialiseren in het vak. Hier hoort natuurlijk een paard met alle toeters en bellen bij, een ZZ-licht paard!

  De eerste stappen naar deze droom werden al snel werkelijkheid toen ik de knappe Friese Johnny ging rijden. Zoals velen van jullie bekend is groeide ik en Johnny tot een droomteam! Lieve Johnny gaf mij enorm veel vertrouwen en bovenal het gevoel dat ik steeds meer kon. Dit gevoel werkte voor ons erg bergopwaarts wat dus resulteerde in een sterke band, fijne trainingen en een schittering in de wedstrijdring! Daar gingen we, als een jekko door de klasses heen, we waren bijna bij de M klasse met het Z in het vooruitzicht. Johnny liet mijn dromen werkelijkheid worden! Maar toen spatte onze roze wolk uiteen in miljoenen stukjes, daar ging mijn allerbeste vriendje, mijn maatje , mijn alles. Donkere dagen volgden waarin de dromerige toekomst van mij en Johnny verdwenen was en bovenal hartgebroken van het verliezen van mijn vriendje.

  Uiteraard moest er een nieuw paard komen waarmee ik mijn droom vervolg opleiding mee kon voortzetten , de zin en moed was ver in mijn gebroken rijlaarzen gezakt...
  Nu een paar maanden verder mis ik lieve Johnny natuurlijk enorm en heb ik nog veel verdriet maar heeft het geven van een mooi plekje, veel lieve woorden van de mensen om mij heen en de steun dat die toekomst er nog steeds is...weer moed in mn laarzen geblazen!

  Follow your dreams! Ondanks het Harde werken ben ik financieel niet in staat om het geschikte opleidingspaard aan te kunnen schaffen en daarom heb ik nu even een financieel steuntje in de rug nodig! Het geschikte opleidingspaard welke ik nodig hebt ligt nog even uit mijn budget. Gezien ik zo vreselijk graag de kwaliteit van mijn lessen wil verbeteren, een betere instructrice wil worden, mijn kennis wil verbreden, nog meer ruiters verder wil helpen en vooral iedereen het plezier en de energie wil geven in deze prachtige sport welke ik ook ervaar! Vraag ik al mijn lieve sociale contacten: HELP ALEXANDRA AAN HET GESCHIKTE OPLEIDINGSPAARD!

  De knoop is doorgehakt! Naar aanleiding van veel lovende roepingen om dit te doen trek ik bij deze de stoute schoenen aan en durf ik dat steuntje in de rug te vragen! Uiteraard niet voor niks! Alle helpers en steuntjes die mij in staat stellen om het geschikte opleidingspaard aan te kunnen schaffen zullen een kans krijgen op nog een leuke verassing, welke zal volgen! Uiteraard worden jullie regelmatig via mijn pagina op de hoogte gesteld van de voortgang, hopelijk in een verzameld drafje!!

  Alle kleine beetjes helpen! Iedereen die mij gesteund heeft en de knoop heeft laten doorhakken, BEDANKT! ♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

74 donaties
€ 2.738,00

Deze actie is gesloten.