Help Aaron en zijn gezin

Help Aaron en zijn gezin | Geld inzamelen
 
 

Hey iedereen,

Mijn naam is Jessica, ik start deze inzamel actie voor Aaron en zijn gezin. Dit is de familie van beste vrienden van me, dus eigenlijk ook mijn familie.

14 februari 2016. Een liefdevolle dag voor velen, behalve voor mijn familie! Aaron toen 19 jaar kreeg tijdens een voetbal match een hartstilstand. Daar lag hij levensloos op de grond van het groene gras.

Door enkele helden werd de reanimatie gestart, anderen belden de hulpdiensten. Deze kwamen pas na 30 min pas aan! TE VOET! 45 minuten lang hebben ze gereanimeerd.

Aaron lag meer dan een maand in coma. Hij had enorme hersenschade. Kon niets meer. Niet praten, wandelen, LEVEN als een normale 19 jarige zoals voordien. Na vele testen kwamen ze uit op een hart afwijking die genetisch bleek te zijn. Zijn moeder, vader, zus en broer moesten ook getest worden om dit niet weer mee te maken. Deze testen waren zeer duur, en de ziekenhuis kosten bleven ook oplopen. De vader van Aaron en zijn broer bleken aan het zelfde te lijden. En ook zei moesten geopereerd worden.

In Spanje waar het gezin woont zijn de lonen veel lager dan hier. Ook kan zijn vader door een ziekte niet werken.

De droom om met het gehele gezin naar België te komen is al langer actief, maar sinds de tragedie die gebeurde toen word de droom een moeilijk haalbare kaart. De kosten blijven hoog. Aaron heeft enorme therapieën nodig, therapieën die nu al moeilijk te betalen zijn.

Om het gezin na 6 jaar even te laten ontstressen en hun droom te laten uitkomen zamelen we geld in om hun vluchten te kunnen bekostigen.

Verblijf is geen probleem. Ze zullen bij ons en de familie hier logeren.

Al is het €1 alle beetjes helpen, groot of klein!

Help jij ons mee om dit gezin even alle zorgen te doen vergeten?

Met enorme dank!

Jessica, Aaron, Paqui (moeder), Octavio (vader), Mario en Rebeca!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.