Help a friend | Geld inzamelen
 
 

Help a friend

Hulp voor alleenstaande birmese moeder in Thailand.

Bawknan uit Birma

Mijn actie is bedacht omdat ik meer Birmese mensen wil helpen die leven als vluchteling in Thailand maar die geen status hebben of krijgen. Hierdoor is het niet makkelijk om aan legaal werk te komen. Er zijn al verschillende doelen al actief op dit gebied. Mijn focus ligt op dit moment bij dit gezin, mogelijk valt er nog meer te realiseren in de toekomst. 

Ik heb tijdens een rondreis in Thailand Bawknan leren kennen. Zij is een hele goede vriendin en goede moeder van 2 kids die het hoofd boven water probeert te houden als housekeeper in het Noorden van Thailand Chiang mai. Het is lastig om legaal werk te vinden en de beetjes die ze kan bijverdienen maken het lastig voor haar om een gezin te onderhouden met 2 kids. De lonen zijn zeer laag voor een gezin met 2 kinderen. Ze verdient daarom een steuntje in de rug. 

Deze actie heb ik opgezet omdat ze het verdient om een klein beetje extra geld te hebben voor uit te geven voor de aanschaf van kleding voor haar gezin, voor te eten, schoolattributen voor de kinderen en andere onvoorziene kosten die kunnen voorkomen bij het opvoeden van haar kids. De kinderen verdienen het en zij als moeder ook.

Het is een heel leuk gezinnetje en ze zijn het waard om een kleine bijdrage te leveren door middel van een schenking.

Wilt u doneren aan dit persoonlijke goede doel dan wil ik u alvast van harte bedanken voor uw inzet en de tijd voor het lezen van dit bericht en het schenken van uw gift.

Ik vind het fijn om via deze manier mijn eigen persoonlijke bijdrage te kunnen leveren en iets zinvols te doen voor de mensen die het al extra zwaar hebben. Uiteraard wil ik meer mensen helpen in de toekomst. (vooral op het gebied van scholing en de voorzieningen).

Deze actie is hopelijk een goed begin van een nieuw groot project waarbij er meerdere gezinnen kunnen worden geholpen die de eindjes bij elkaar moeten rapen. 

Bent u nieuwschierig na het lezen van dit bericht aarzel dan niet om hieronder een reactie te geven, en ik antwoord zo spoedig mogelijk terug.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 700,00
1%