Help 5Z Family. Zakiyah, Zelma,Zane,Zuriel,Zaneta

Help 5Z Family. Zakiyah, Zelma,Zane,Zuriel,Zaneta | Geld inzamelen
 
 
Help 5Z Family . Zakiyah, Zelma, Zane, Zuriel Zaneta .

We zijn een gezin van tegenwoordig 5 kinderen . Na een spontane zwangerschap van een vierling waren  we opeens met 5 kinderen . Onze oudste is 14jaar. De vierling is prematuur geboren en zijn kwetsbaar in hun gezonheid. We zouden graag en zijn kwetsbaar in hun gezondheid. We zouden graag een gezinauto willen aanschaffen waar we met ons allen op een veiling manier in kunnen. Dan kom je al in de categorie van een 7 zitter. 

Een vierling in het openbaar vervoer is een uitdaging. Niet alle trams kunnen we in met onze vierlingbuggy waardoor we  regelmatig lang moeten wachten op een juiste tram. Vaak eindigen gezinsuitjes bij de tram en gaan we teleurgesteld terug naar huis. 

Er zijn twee redenen waarvoor de auto nodig hebben . De ene is dat onze vierling prematuur is geboren en een kwetsbare  gezondheid hebben en we opeens midden in de nacht naar het ziekenhuis moeten kunnen als de kinderen opeens ziek worden. De andere reden is dat we dan met elkaar weg kunnen en op familiebezoek kunnen.  Wij zoeken een bedrag van 12,000euros. Voor dit geld zoeken we een tweedehands gezinauto,een 7 zitter .We hopen dat mensen ons willen helpen en iets kunnen doneren om bij onze streefbedrag te kome.

Bedankt de 5Z familie.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 12.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.