Help 4 My Pet naar Animal Event

Help 4 My Pet naar Animal Event | Geld inzamelen
 
 
Op zoek naar 1000 mensen die 1 euro kunnen missen.


Als 29 jarige ben ik inmiddels al 6 jaar chronisch ziek en al 5 jaar 100% arbeidsongeschikt verklaard. Nooit meer kunnen werken en dat met 2 universitaire diploma's op zak. Het is iets wat ik niet kan accepteren. Nu al weten dat je de rest van je leven van het minimum rond moet komen, waar ook mijn lieve huisdieren de dupe van worden...

Oktober 2017 heb ik al mijn moed verzameld en de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. 4 My Pet, een bedrijfje in hersenwerk voor huisdieren. Helaas is het financieel niet makkelijk om een bedrijf van de grond te krijgen. Vooral naamsbekendheid krijgen, zodat er ook klanten komen, is moeilijk. Nu ben ik afgelopen 2 jaar als bezoeker aanwezig geweest op Animal Event. Dit is HET dierenevenement van Nederland met ruim 30.000 bezoekers. Waar zou ik mijn bedrijf beter kunnen promoten dan daar?
Echter zijn de kosten van een standplaats minimaal zo'n 1000 euro. Dit is voor mij niet te bekostigen.

Jaarlijks gooien we voor 145 euro per persoon aan voedsel weg. Als er 1000 mensen zijn die eenmalig 1 euro kunnen missen, zou ik erg geholpen zijn. Ik hoop weer deel uit te kunnen maken van de maatschappij en mijn bijdrage te kunnen leveren, in plaats van afhankelijk te zijn van een uitkering. Daarnaast hoop ik mensen in soortgelijke situaties te laten zien dat je de moed niet moet verliezen, maar dat er mensen zijn die willen helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 50,00
Doel: € 1.000,00
5%

Deze actie is gesloten.