Help 2 miljoen mensen die door Autis zijn getroffe

Help 2 miljoen mensen die door Autis zijn getroffe | Geld inzamelen
 
 
Max zei zijn eerste woord pas toen hij 3 was, toen hij beer zei. Het was zo geweldig.

Help 2 miljoen mensen die door Autis zijn getroffen
Max zei zijn eerste woord pas toen hij drie was, toen hij beer zei. Het was zo geweldig.

Max kon zijn ouders niet vertellen wat hij van de kerstman wilde. Hij kon niet praten. Zijn ouders wachtten meer dan drie jaar om zijn stem te horen. Ze hadden hem nooit kunnen vragen wat voor soort thee hij wilde, laat staan ​​Kerstmis.

Kwestie

Max was net drie geworden toen hij de diagnose autisme kreeg, maar na 18 maanden wisten zijn ouders dat er iets mis was. Max had geen woorden, dus zijn communicatie werd erg fysiek. Max raakte erg opgewonden, gefrustreerd en had veel pech.

Spanning

Max zou met zijn hoofd tegen de harde vloer gaan staan. Zijn moeder moest bij hem liggen en hem fysiek in bedwang houden, zodat hij zichzelf niet te veel pijn kon doen. Max 'ouders wisten dat ze hun zoon een gespecialiseerde school moesten geven omdat het reguliere onderwijs niet voldeed aan zijn behoeften.

Held

Dankzij een vroege diagnose en het succes dat Max heeft gehad op de autismeschool, Portfield, kan Max nu spreken. Zijn gesprek is nog niet vloeiend, maar de vooruitgang heeft zijn negatieve gedrag drastisch verminderd, vaak voortkomend uit frustratie. Het is gemakkelijk om ons vermogen om te communiceren als vanzelfsprekend te beschouwen. Het kost tijd en expertise om jonge kinderen door de frustraties te leiden dat ze dit niet kunnen.

Missie

Gelukkig is het verhaal van Max positief, maar er is geen remedie voor autisme. De strategieën die Max in zijn jeugd leert, zullen hem helpen de rest van zijn leven te navigeren. Door zijn connectie met Portfield School is Autism Wessex uniek geplaatst om de zorg en ondersteuning te bieden aan kinderen met autisme die ze nodig hebben om te gedijen.

Actie

Maak alsjeblieft deel uit van de kerstgeschenken van dit jaar door Autism Wessex te steunen om buitengewone gezinnen zoals Max te helpen. Ook kunt u hier langskomen. Geld inzamelenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.