Help 2 kinderen hun vader meer te zien

Help 2 kinderen hun vader meer te zien | Geld inzamelen
 
 

De stap die ik nooit gedacht had te zulken zetten…een gofundme opstarten…


Hoe oneerlijk kan het zijn in Nederland.


Als gescheiden vader van 2 ontzettend leuke dochters, zoals elke ouder zal zeggen natuurlijk, is er bij de scheiding gekozen voor een co-ouderschap, waarbij de de kinderen 8 nachten bij hun moeder en 6 nachten bij hun vader verblijven.


5 jaar later, willen de kinderen dolgraag een eerlijke verdeling en willen ze 1 nacht extra bij hun vader verblijven. Helaas werkt hun moeder op alle fronten tegen, en is ze onvermurwbaar.


De 2 dochters zijn hierdoor behoorlijk van streek en snappen niet waarom het niet mag.


Na een mediator en meerdere overleggen, en zelfs bij het aangeven door de kinderen, is het nog steeds onmogelijk om de moeder tot reden te krijgen en de wensen van de kinderen in te willigen.


En wat kan je dan doen? Naar de rechter gaan om toestemming te vragen voor de wijziging die de kinderen zo ontzettend graag willen.
Maar je verdient net teveel, waardoor je alle kosten zelf dient te betalen, wat niet mogelijk is aangezien er een bonusmoeder en 3 bonuskinderen bijgekomen zijn. Dus ja, we verdienen redelijk, maar nee, we houden vrij weinig over. Een rechtszaak starten zit er al helemaal niet in, daar de kosten kunnen oplopen naar de €15.000.


Mijn trots opzij gezet, en nu deze fundraiser als laatste strohalm opgestart in de hoop om voldoende op te halen om mijn kinderen te kunnen geven wat ze al 2 jaar zo ontzettend graag willen…

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.