Heel veel schulden door ouders....

Heel veel schulden door ouders.... | Geld inzamelen
 
 
Ik zou graag om hulp willen vragen om een deel van mijn schulden af te lossen.

Beste,

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen, ik ben Monika en ik ben 29 jaar.

In 2010 kwam ik in Nederland wonen, mijn vader was eerst voor werk naar Nederland verhuist en een jaar later ook mijn moeder. Daardoor was alleen achter gebleven in Polen, na een periode voelde ik me erg eenzaam en had ik toch besloten om ook maar naar Nederland te gaan (puur om bij mijn ouders te zijn, ik bleef liever in mijn moederland)

Uiteindelijk ben ik begonnen met werken in de kassen vele en urenlange dagen moeten maken.

“Door mijn eigen steeds weer opnieuw te bewijzen en hoger op te komen, steeds betere baantjes en betere functies. En uiteindelijk mezelf op kunnen werken tot een studie als verpleegkundige (stage Erasmus MC) waar ik al mijn hele leven van droom. Afgelopen 4 jaar dus bezig met de studie en stage”

Om weer op het verhaal van mijn ouders terug te komen, helaas moest ik al mijn verdiende geld aan mijn ouders afstaan en ben ik in de schulden terecht gekomen, daardoor kon ik dus ook mijn vaste lasten en dergelijke niet betalen.

In 2013 heb ik besloten om uit huis te gaan en op mijnzelf te gaan wonen. Ik had een redelijk goed betaalde baan en een knus eigen huisje waar ik heerlijk heb gewoond.

Ik dacht, dat de ellende voorbij was met geld afstaan en kon de schulden eindelijk gaan aflossen. Totdat er stapels van brieven in mijn brievenbus lagen van meerdere deurwaarders. Na bellen met de deurwaarders ben ik erachter gekomen, dat er verschillende contracten op mijn naam werden afgesloten, zoals Ziggo, Eneco, Essent ect.

De bedragen liepen alleen maar hoger op omdat ik het simpelweg allemaal niet kon betalen. Doordat ik het niet kon betalen zijn er natuurlijk extra kosten bijgekomen. Ik heb geprobeerd het verhaal bij mijn ouders te verhalen, maar zij boden geen hulp aan mij en de deurwaarders willen/kunnen ook de schuld niet op de mijn ouders zetten.

Wat betreft juridische stappen kan ik er dus weinig aan doen, omdat ik hun dochter ben, bewijzen van een eigenhuis te hebben en daar niet meer wonen waren niet genoeg.  Een advocaat kost simpelweg te veel geld en de kans van progressie of slagen is ook relatief klein.

De schulden moet ik gewoon afbetallen, helaas krijg ik van mijn ouders geen steun in geen enkele zin en ben ik aan mijn lot overgelaten.

Ik zou graag om hulp willen vragen om al een deel van mijn schulden af te kunnen lossen, na een periode van heftige nekhernia hoop ik eindelijk op een beetje positiviteit en minder zorgen, en ik mijn volledig kan focussen op mijn studie zonder kopzorgen van een deurwaarder of dergelijke en uiteindelijk schuldenvrij zijn.  

Ik hoop jullie hiermee kort en krachtig mijn verhaal verteld te hebben.

 


Dankjewel lieve mensen, voor jullie hulp  

Monika Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.