Heart Talk evenementen voor hartpatiënten

Heart Talk evenementen voor hartpatiënten | Geld inzamelen
 
 

Hart in Shape wil evenementen organiseren voor alle vrouwen die leven met een hart- of vaatziekte en hun naasten. In deze bijeenkomsten bieden wij hen de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten en de kennis te vergroten dmv live en digitale kennis sessies met professionals uit het vak.

Hart in Shape is geen bedrijf of stichting! Wij doen dit volledig op vrijwillige basis. Wij vinden het belangrijk dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn voor hartpatiënten.

We merkten dat er al veel bereidheid is in het doneren van organisaties dmv het faciliteren van (gratis) locatie's en/of catering. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch en dit is vaak ook de grootste kostenpost. Maar daarmee zijn wij nog niet volledig uit de kosten. Uw donatie zou bijdragen aan bijvoorbeeld:

- Een presentje en onkostenvergoedingen voor de sprekers

- Drukwerk kosten zoals het laten drukken flyers, kaartjes en ander promotiemateriaal

- Presentje voor de deelnemers

- overige onkosten

Uw geld gaat goed besteed worden. Er is veel behoefte binnen de doelgroep aan contact met elkaar en wij proberen dit voor hen mogelijk te maken. Wij zullen open en transparant zijn waar uw geld aan besteed is.

Kijk op https://hartinshape.nl/hearttalk/voor meer informatie over de Heart Talk evenementen en de missie van Hart in Shape!

Hartelijk dank namens Maxine Bosman (oprichter Hart in Shape), Tanja Schols en Saskia van der waarde

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.