Healing for Zish | Geld inzamelen
 
 

Healing for Zish

Als laatste redmiddel om te genezen van mijn auto immuunaandoening wil ik heel graag naar John of God in Brazilië!

Ik ben Zisan Mermi en vanaf mijn 20ste gediagnosticeerd met een zeldzame auto-immuunaandoening Systemsiche Sclerodermie. Hiervoor heb ik alle beschikbare behandelingen op medisch gebied gehad en ben helaas medisch uitbehandeld. Ik heb chemokuren gehad in 2007 en een stamceltransplantatie in 2011. In 2013 is de ziekte weer actief geworden en sindsien probeer ik mijn heil te zoeken in de alternatieve geneeswijze. Beter gezegd; ik ben op zoek naar een wonder om te genezen van mijn aandoening die niet te genezen valt (maar te onderdrukken). Mijn koppigheid heeft mij wel zo ver gebracht dat ik ondanks alles nog steeds leef, maar met vallen en opstaan, met bloed, zweet en tranen (letterlijk en figuurlijk!).

Gisterennacht (23 april 2018) lag ik in bed wanhopig te huilen vanwege de enorme pijn die ik had aan mijn vinger door een ulcer (terwijl ik best een hoge pijngrens heb) en slapeloosheid. Ik had al 3000mg paracetamol en tramadol ingenomen tegen de pijn en om te kunnen slapen. Ik schrok van mezelf toen ik huilde, omdat ik het niet gewend was van mijzelf. Blijkbaar ben ik "op" of beter gezegd; bijna "op" omdat ik al 14 jaar lang bezig ben met mijn zoektocht naar genezing. Toen kwam ik op het idee om via deze weg mijn kans te wagen om geld in te zamelen voor een reis naar Brazilie om John of God op te zoeken.

Voor de reis naar mijn heling, misschien wel de eindhalte van mijn zoektocht naar genezing heb ik jullie hulp nodig. (Momenteel is mijn enige inkomen een Wajong uitkering, vandaar mijn hulp vraag).

Ik wil heel graag naar John Of God in Brazilie, een man die jarenlang mensen geneest op wonderbaarlijke wijze (zelfs Bill Clinton en Oprah Winfrey hebben hem opgezocht en Google kan je er ook meer over vertellen). http://johnofgod.com 

Er is een Turkse reisorganisatie die op 11 Juni een reis organiseert vanuit Istanbul naar Brazilie om John of God op te zoeken, de totale kosten all inclusief zijn €3550,. (Ik ben zelf wel bereid om mijn eigen ticket te betalen vanuit Amsterdam naar Istanbul). Ik hoop het bedrag z.s.m. bijelkaar te verzamelen, zo niet dan geloof ik er wel in "that it was not meant to be" en ben ik ook bereid om het gedoneerd bedrag terug te geven. 

Draag jij je steentje bij aan mijn genezing? <3 Bij voorbaat 1000x dank! 

Hieronder een link naar mijn interview in de NRC van een paar jaar geleden. 

https://www.nrc.nl/nieuws/2015/11/02/je-bent-de-hoop-van-je-ouders-en-dan-word-je-ziek-1553716-a916157

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

151 donaties
€ 4.177,00
Doel: € 3.550,00
117%

Deze actie is gesloten.