HCC Shiv Mandir Almere Poort | Geld inzamelen
 
 

HCC Shiv Mandir Almere Poort

Wilt u ons graag te hulp komen? Dan kunt u Shiv Mandir steunen door het doen van een gift!

Stichting Brahm Rishi Kaylaash Dhaam is opgericht ter bevordering van de religieuze, spirituele, culturele en educatieve activiteiten in Almere die vanuit de eeuwenoude hindoeïstische filosofie en Hindoestaanse cultuur worden georganiseerd. De stichting organiseert lezingen, cursussen en evenementen, zoals vieringen van hoogtijdagen, concerten, festivals en toneelstukken.

Het voornaamste project van de stichting is de bouw van de Shiv Mandir, oftewel het Hindoestaans Cultureel Centrum, in Almere-Poort. Een mandir is een plek waar de geest kalm wordt, waar wij vrede ervaren van wereldse problemen en de mens zijn oorspronkelijke zelf terugvindt. Naast een huis voor manifestaties van God te zijn, is de Shiv Mandir ook een actieve gemeenschapsruimte waar veel maatschappelijke activiteiten worden uitgevoerd: een zeldzaam en waardevol geschenk voor de samenleving die gericht is op de culturele, morele en spirituele waarden.

Voor de bouw van de mandir heeft de stichting echter alle hulp vanuit de gemeenschap juist nu in het bijzonder nodig. De bank wil de stichting graag helpen met het financieren van de Shiv Mandir, maar verwacht een tegenprestatie van de gemeenschap. Daarvandaan deze oproep aan u.

Binnen de hindoeïstische filosofie is daan een bekend fenomeen en betekent het onbaatzuchtig schenken. Volgens de Vedische geschriften zal de schenker nooit verlies lijden, maar altijd winst maken. Men heeft de mogelijkheid om een gedeelte van de verdiensten te schenken aan de Shiv Mandir voor het verspreiden van goddelijk bewustzijn. Deze vrijwillige bijdrage aan de mandir zal men helpen om de liefde en toewijding voor God te bevorderen. Hierdoor kan een ieder spiritueel hogerop komen.

Uw steun maakt het mogelijk dat de Shiv Mandir wordt gerealiseerd, zowel voor u en uw familie alsmede voor de gemeenschap.

Hopende op uw toezegging verblijven wij.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

14 donaties
€ 351,00
Doel: € 250.000,00
0%