Hartpatiëntje Daviën en mama | Geld inzamelen
 
 

Hartpatiëntje Daviën en mama

Help hartpatiëntje Daviën en mama met alle onkosten

Daviën van net 2 jaar, is geboren met meerdere ernstige hartafwijkingen en heeft 3 mnd geleden zijn 8e en grootste operatie ondergaan. Dit was een hele gevaarlijke operatie die gelukkig goed verlopen is. Daviën kreeg wel een longontsteking en wondinfectie, maar is er gelukkig goed uitgekomen en gerevalideerd. Hij leeft nu nog zonder longslagader klep en heeft veel kunstmateriaal in zijn hartje. Daarnaast heeft hij hartritmestoornissen en heeft mama een monitor thuis en krijgt Daviën medicatie. Hij heeft zijn leven lang operaties nodig. 

Door alle opnames en operaties is er echt heel veel inkomen misgelopen (papa was  zzper) waardoor er te weinig verdiend is en het gezin alle belastingteruggaves van de afgelopen jaren terug moet betalen. Daarnaast kan het gezin niks declareren bij de belasting omdat ze zeggen: geen belasting betaald..ook nergens recht op.. Ook het verblijf in België bij UZ Leuven al die maanden de afgelopen 2 jaar (geen Ronald Mac Donald huizen) en al het reizen erheen word niet vergoed.. dat betekend schulden bij de belastingdienst en een hoge lening. Het belangrijkste nu voor mama is de belastingschuld afbetalen.. dat staat op mama haar naam omdat die dus de teruggaves ontvangen heeft en terug moet betalen.. maar nu moet gaan leven van een laag pgb. Net geen recht op een uitkering daardoor.. krom krom krom geregeld in dit oww zo welvarende Nederland voor sommige mensen.. 

Wat zou het al fijn zijn als ze schuld vrij van de belastingdienst zijn.. en misschien wat extra onkosten of schulden kunnen betalen.. Mama is nu alleen met Daviën en ze moeten met een laag inkomen rondkomen waar gewoon geen schulden of extra onkosten voor toekomstige opnames van betaald kunnen worden.. 

Perliespillows starte al een actie om armbandjes voor Daviën te verkopen wat ook op tv is geweest bij Hart van Nederland. Die armbandjes zijn ook nog steeds te bestellen via de Facebook pagina van Perliespillows. 

Elke lieve gift is welkom, en zijn Daviën en zijn mama dankbaar voor ♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

30 donaties
€ 255,00
Doel: € 10.000,00
2%

Deze actie is gesloten.