Hart onder de riem voor Patrick

Hart onder de riem voor Patrick | Geld inzamelen
 
 

Lieve vrienden. Familie en iedereen die dit bericht gaat lezen. 

Wij zijn de familie van Patrick.

Patrick is onze oom, broer en zoon en in 2018 op straat terecht gekomen met alleen zijn kat, dit na een mislukt huwelijk.

Juli 2018 hebben wij hem uit België opgehaald om een nieuwe start te kunnen maken. Het plan was in België te blijven vanwege de kinderen maar na een jaar juridische en bureaucratische rompslomp is patrick in gaan wonen bij zijn zus omdat de enige optie in België nog was de daklozen opvang……..Vanaf de bodem van de grond in Vlissingen heeft hij alles op moeten bouwen en heeft hij net als ieder ander dan ook lang moeten wachten op een eigen huisje. In de tussentijd heeft Patrick schulden moeten afbetalen waar hij geen eens schuld aan heeft gehad en heeft hij voor een eenpersoonshuishouden spullen verzameld. Patrick is volledig afgekeurd wegens medische redenen dus werken om dit te kunnen betalen zit er niet in. 

Alles wat patrick overhield van zijn uitkering ging dan ook naar afbetalingen, het heen en weer rijden naar België enz. ( in mijn auto voor de kritische lezer ). 

Patrick heeft lang geknokt om te komen waar hij nu staat en Patrick leek eindelijk in rustiger vaarwater te komen. Dit totdat halverwege augustus dit jaar zijn drie kinderen per direct door de rechter uit België toegewezen werden aan hem. 

Voor ieder kind moet nu alles aangeschaft worden denk aan ID kaarten ( dit moet bij een grensgemeente omdat de kinderen officieel uit België naar Nederland verhuizen en dat kost 97.50 per kind ) schoolkosten, schoolspullen, een computer of labtop, Kleding, fietsen, bedden en beddengoed moet allemaal worden aangeschaft…  er moet wederom verhuist worden naar een eengezinswoning omdat de kinderen nu geen eigen ruimte hebben en dan ook nog de wekelijkse boodschappen voor een gezin van 4. Dit alles met een uitkering is niet te doen. 

Patrick staat altijd klaar voor een ander en zal geen hulp vragen en zegt altijd “alles komt goed”,  maar wij als familie willen patrick graag steunen omdat hij genoeg ellende heeft gehad maar deze kosten kunnen wij nu ook niet dragen. Wij vragen als familie dan ook hulp en zijn dankbaar voor elke euro. Mocht u niet kunnen helpen deel dan alstublieft wel dit bericht.

Namens ons als familie alvast hartstikke 🙏🏼 bedankt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.