Hardlopen voor Bikers For Animals | Geld inzamelen
 
 

Hardlopen voor Bikers For Animals

No animal should live in pain!

Onze Jack is een geluksvogeltje, zo'n hondenleven gun je iedere hond. Helaas is dat voor heel veel honden niet het geval. Om meer honden een mooi hondenleven te bezorgen steun ik Bikers For Animals.

Bikers For Animals is een non profit organisatie die zich inzet voor de veiligheid, verzorging en socialisatie van en-broodfok en verwaarloosde honden. Zij zoeken voor alle honden die zij redden een gouden mandje waar ze mogen wonen nadat ze helemaal zijn opgeknapt. Soms kunnen hondjes om verschillende redenen niet meer geplaatst worden, dan vinden zij een gouden mandje bij de Bikers zelf.

Ik ga in april de marathon van Rotterdam lopen, in aanloop daar naar toe wil ik zo veel mogelijk geld inzamelen voor deze mooie stichting! Helpen jullie mee om meer honden een mooi leven te geven?? 

Op de foto's zie je een aantal van de honden die zijn gered, Dirk, Frits en Maggie zagen er zo uit toen ze werden gered. Muis en Claudette zijn op de foto's alweer opgeknapt.

 

ps. het geld wat jullie doneren word elke maand rechtstreeks gestort op de rekening van Bikers For AnimalsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000,00
0%