Handgemaakt Natuurlijke Skin And Haircare Products

Handgemaakt Natuurlijke Skin And Haircare Products | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Mengeline alleenstaande moeder van een jongen van 7.

M Naturalles is ontstaan omdat ik zelf al jaren de interesse en voorkeur geef aan natuurlijke producten en ik middels de productenlijn mijn passie kan omzetten in feiten. 

Ik ben iemand die altijd met de nodige zorg producten selecteert voor mijn huid en haar. Nadat ik een tijd terug verkeerde behandelmethodes voor mijn haar had gebruikt, wist ik dat het tijd was om op zoek te gaan naar pure en natuurlijke producten. Hiermee nam ik afstand van de cosmetische markt die schoonheidsproducten aanbieden met verschillende toevoegingen. 

Het vinden van 100% biologische producten, zonder toegevoegde synthetische ingrediënten, was echter erg lastig. Vandaar dat ik besloot mijn eigen huid- en haarverzorgingslijn te gaan maken, met enkel biologische ingrediënten met keurmerk. Dat betekent dat er in het produceren van de desbetreffende ingrediënten zo min mogelijk pesticiden worden gebruikt, dat kunstmatige, chemische mest verboden is en dat genetisch gemodificeerde gewassen worden vermeden. Zo ben je op de hoogte van wat je gebruikt, zal het je nooit kunnen schaden en zal de werking optimaal zijn. 

Mijn passie is om mijn eigen ondernemer te starten voor mijn handgemaakte natuurlijke skin and haircare producten. Het betekent heel veel voor mij om mijn passie uit te oefenen en anderen kennis met mijn producten te laten maken. Ik zal heel dankbaar zijn en ik wil ieder alvast bedanken voor het steunen van  mijn doel.

Mengeline JansenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.