Handbike voor Gerwin | Geld inzamelen
 
 

Handbike voor Gerwin

Help Gerwin aan de aanhaakbare handbike zodat hij met Kris kan gaan fietsen

UPDATE 18 januari 2018
Heel erg goed nieuws, Gemeente Nijkerk is wakker geworden en vindt het spreekwoordelijke maasje. Ze beschouwt het nu als een sportvoorziening. Dat betekent zelfs dat de rolstoel van Gerwin wordt nagekeken of een aanhaakbare handbike wel goed past … misschien zelfs een aanpassing aan de rolstoel dan of, in het slechtste geval voor de Gemeente Nijkerk, een nieuwe geschikte rolstoel.

Kortom …. Gerwin, Aline en Kris kunnen zich dankzij jullie concentreren op alle andere zaken die nu moeten worden aangeschaft om de droom verder werkelijkheid te maken zoals kleding voor warme, koude en/of natte dagen, trainer, sportclub lidmaatschap, de kosten om allerlei mooie trainingen en ritten te maken en uiteraard uiteindelijk samen de tochten te maken die ze samen voor ogen hebben en samen willen maken.

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken die Gerwin heeft ondersteund in zijn droom voor de toekomst en zal eind deze maand deze actie sluiten. Ik hoop dat Gerwin ons allen deelgenoot zal maken in de toekomst met mooie foto’s en verhalen over zijn handbike-avonturen.

 

UPDATE 25 december 2017
Vanmorgen heeft Gerwin zijn kerstkado ontvangen ... al 86 donaties en een totaal van € 1.625 om zijn droomwens "Handbiken samen met Kris" heel dichtbij te brengen. Een eerste reactie van Gerwin: "Het is heel speciaal om te voelen dat zoveel mensen je waarderen en zo speciaal vinden dat ze meehelpen om je droom te verwezenlijken. Dank jullie wel".

-----
Beste vrienden, familie, collega's en kennissen van Gerwin,

Het is inmiddels alweer even geleden dat het leven van Gerwin en Aline op z’n kop kwam te staan door de diagnose Multiple Sclerose. Een diagnose waar Gerwin zich niet door wil laten kisten maar de impact op het dagelijkse leven van Gerwin, Aline en Kris zijn eigenlijk best wel groot te noemen.

Naast MS, waardoor Gerwin steeds meer aan zijn rolstoel gekluisterd wordt, is onlangs aan het licht gekomen dat een rugwervel-breuk een paar jaar terug niet goed is behandeld. Reden om Gerwin op te nemen en te opereren.

Gerwin zal steeds meer aan zijn rolstoel gekluisterd raken en zijn droom, mede door de gemeente Nijkerk die hem voor het blok zet om een keuze te eisen tussen een aanhaakbare handbike en scootmobiel, van kunnen fietsen met zijn zoon Kris langzaam tussen zijn vingers door glippen.

Dat wil ik niet laten gebeuren en om te laten merken dat we enorm met Gerwin en zijn gezin meeleven en hem willen helpen zijn droom “fietsen met Kris” te kunnen laten uitkomen start ik deze inzameling/doneeraktie voor een “aanhaakbare handbike”. Misschien kunnen we het al als kerstkado aan Gerwin geven en zien we hem volgend jaar met Kris fietsen of misschien daarna wel met ons.

De richtprijzen voor een “aanhaakbare handbike” lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van het type rolstoel en het type aanhaakbare handbike vandaar dat ik als streefdoel € 5.000,00 stel. De aktie laat ik dan ook wat langer doorlopen en wie weet. 

Doen jullie allemaal mee? Doneer dan uiterlijk 24 december a.s.
Wil je collectief of als bedrijf Gerwin, Aline en Kris steunen met een grotere donatie (die je liever niet hier bekend maakt) of een sponsoractie? Neem dan s.v.p. contact met mij op.

Uiteraard heb ik Aline van deze aktie op de hoogte gebracht en mijn donatie aan dit doel al bekend gemaakt. Gerwin natuurlijk niet want die willen we graag verassen (update 7 december: we hebben Gerwin over deze aktie ingelicht en geheel geroerd en sprakeloos gemaakt :). De operatie is, voorzover men ziet, geslaagd en hij verheugt zich op gaan fietsen met Kris).  

Deel dit bericht vooral veel en vaak met vrienden en bekenden want iedere donatie is natuurlijk welkom.

Dank jullie wel alvast, AnnemiekeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

92 donaties
€ 1.770,00
Doel: € 2.000,00
88%