Haiti Dance Stars | Geld inzamelen
 
 

Haiti Dance Stars

Support de 3e editie van Haïti Dance Stars dancedonate4haiti

Initiatiefnemer en organisator

Emmanuel Bien Aimé is eigenaar van dansschool Casa Latina Dance Academy in Port au Prince. Met zijn dansschool ontplooit hij vele initiatieven om mensen door middel van dans samen te brengen, onafhankelijk van afkomst, leeftijd of andere verschillen. Afgelopen zomer was dat bijvoorbeeld een dansbijeenkomst op de grens van Haïti en Dominicaanse Republiek waarbij er gedanst werd met elkaar en op elkaars muziek, Konpa & Bachata.

Even er tussenuit

In een tijd waarin het niet makkelijk is voor jonge mensen om vertier te vinden in dit land,
zijn het mensen als Emmanuel die het verschil kunnen maken voor velen. Door dans verenigd en even los van de dagelijkse realiteit. Zijn passie voor dans en het geloof in in de kracht ervan om mensen te verenigen is geweldig om te zien en te ervaren als je bij een van zijn dansavonden aanwezig bent.

Wervelende dansavond

Eind November organiseert Emmanuel de 3e editie van Haïti Dance Stars, een evenement vergelijkbaar met Dancing With the Stars – een avondvullende show waarin artiesten dansen met dansers en danseressen van lokale dansscholen. Het is een evenement waar vele dansliefhebbers zich op verheugen.

Doneer voor de derde editie:

Realiteit is echter dat het ook geld kost om dit soort evenementen te organiseren, op een eiland met een hoge werkloosheid en weinig opties tot sponsoring valt het niet mee om dat geld bij elkaar te krijgen.

Fervent dansliefhebber, of draag jij deze Haitianen of dit inititatief een warm hart toe? Draag ook je steentje bij! #dancedonate4haitiEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 60,00
Doel: € 3.000,00
2%

Deze actie is gesloten.