Haarwensen met een bijdrage steunen

Haarwensen met een bijdrage steunen | Geld inzamelen
 
 
Missie Alle kinderen zonder haar de mogelijkheid bieden om een haarwerk pruik te dragen.

Uiteraard kan Haarwensen niet bestaan zonder de hulp van onze donateurs. Groot of klein, alle beetjes helpen.

Stichting Haarwensen schenkt pruiken aan kinderen die door een medische behandeling of andere vorm van Alopecia hun eigen haar zijn verloren.

 

Non-profitorganisatie · Functie

 

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts € 406,- door de verzekering vergoed ...

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hu eigen haar verliezen. Stichting Haarwensen schenkt deze kinderen een haarwerk gemaakt van echt haar.

 

Algemene informatie

Stichting Haarwensen is in 2008 opgericht door Yvonne de Boer. Samen met Kees Klesman (Business Unit Head bij Merlin Entertainments Group), Marianne van de Wetering (Emma Kinderziekenhuis, kinderoncoloog ), Katinka Boekhorst (ANKO, beleidsmedewerker sociale zaken), André Snellen (ANKO, voormalig vice-voorzitter) zetten zij zich belangeloos in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat de stichting zo veel mogelijk kinderen een pruik kan schenken.

http://www.haarwensen.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.