Haarstuk Sanne! | Geld inzamelen
 
 

Haarstuk Sanne!

alopecia areata

Mijn vriedin heeft de de ziekte Alopecia Areata, dit houd in dat zij plekgewijze haaruitval heeft. Nadat het een tijd lang goed is gegaan is het nu volop in ontwikkeling gekomen en heeft zij op diverse plekken op haar hoofd last van haaruitval met als gevolg kale plekken. 

Nu heeft hij geen fysieke klachten als in pijn. Maar wel is zij constant alert dat het niet zichtbaar is of wat als mensen het zien wat moeten ze dan denken. Helaas is hier nog steeds geen goed medicijn tegen ontwikkeld en is haar oplossing voor nu een haarstuk. Deze zijn alleen wel erg prijsig en vergoed de verzekering wel een groot gedeeldte maar nog niet alles. Het haarstuk zal ongeveer €2200,00 gaan kosten en kost ongeveer 3 maanden om te maken. Nu vergoed de verzekeraar tot €1431,00 nu komen wij alleen nog een kleine €800,00 tekort en dit is een groot bedrag, en niet zomaar op tafel te leggen voor ons.

 

Nu gaan wij op 08/05/2018 een geregistreerd partnerschap en en haar grote wens is om dit te doen met een volle bos haar. 

 

Nu willen wij via deze weg vragen of jullie misschien klein bedrag kunnen missen om mijn vriendin te helpen weer te laten stralen en haar haar zelfvertrouwen terug te geven!

 

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 150,00
Doel: € 800,00
18%

Deze actie is gesloten.