Haar transplantatie voor Vincent.

Haar transplantatie voor Vincent. | Geld inzamelen
 
 

Zo'n drie maanden geleden begon het ineens een kale plek op het hoofd van mijn vriend, het leek vrij onschuldig met de grootte van een euro munt. Enige tijd bleef hij ook deze grootte tot daar ineens een nieuw plekje bij begon te komen en er nog vele volgde. En ook alleen maar groter worden. Van alles hebben we laten onderzoeken en er op staan smeren maar tot op heden komt er uit geen enkel onderzoek een resultaat wat kan wijzen op het uitvallen van het haar.

Ook bij de dermatoloog komen we helaas niet verder. Nu is het op het moment gelukkig te tijd dat dit alles leuk te verbergen is met een muts alleen gaat de muts momenteel ook niet meer af en zie ik Vin met de dag onzekerder worden en steeds meer zijn eigen ik verliezen. En ziet het er naar uit dat de enige hoop die hij nog heeft om weer een kop vol met haar te hebben een haartransplantatie. 

Leuk natuurlijk een haar transplantatie alleen zijn de kosten daarvan alleen erg hoog en daarom hopen wij dat jullie lieve mensen ons een kleine bijdragen willen doen om dit mogelijk te kunnen maken. 

We zouden jullie ontzettend dankbaar zijn! 🥰

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.