Gwendalien naar Ethiopië

Gwendalien naar Ethiopië | Geld inzamelen
 
 
Help Gwendalien Tap naar Ethiopië!

 

Mijn naam is Gwendalien Tap, 19 jaar oud. Ik woon in Gorinchem en ik studeer op de Utrechtse zorgacademie in Utrecht. Hier doe ik de opleiding verzorgende IG.

Van mijn opleiding krijg ik de kans van The Ethiopia Xperience om 15 dagen naar Ethiopië af te reizen. Dit ga ik doen samen met een aantal andere studenten. Deze reis gaat plaatsvinden in Oktober 2018.

In Ethiopië ga ik samen werken met de organisatie Dires house of sport. Deze organisatie zorgt er voor dat kinderen met een handicap ook mee kunnen sporten. Tijdens mijn reis zal ik samen met de organisatie Dires house of sport, sport en spel activiteiten organiseren. Om deze projecten te kunnen doen heb je de juiste materialen nodig. Hiervoor zorgt de organisatie . Wij zullen dan tijdens het bezoeken van de projecten de kinderen van deze materialen voorzien.

Tevens ga ik ziekenhuizen ,een brandwonden centrum, revalidatiecentra en scholen bezoeken. Alle projecten die wij gaan bezoeken hebben te maken met mijn zorgopleiding en dragen er naar alle waarschijnlijkheid toe bij dat ik een andere blik zal krijgen op de Nederlandse zorg. Ook zal ik tijdens mijn reis een stukje cultuur ontdekken.

Ik hoop veel te kunnen leren en veel ervaringen op te doen wat betreft de zorg in Ethiopië.

 

Om het SPONSOR bedrag van mijn Ethiopië reis bij elkaar te krijgen heb ik UW hulp nodig!

 

Voor mijn reis naar Ethiopië heb ik €1590 nodig.

 

Alle steun is daarom van harte welkom!

 

 

Dank u wel,

 

Gwendalien Tap

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 180,00
Doel: € 1.590,00
11%

Deze actie is gesloten.