Gun de dieren in Australië een behandeling

Gun de dieren in Australië een behandeling | Geld inzamelen
 
 
Help de gewonde dieren in Australië behandeld te worden aan hun brandwonden

Beste medemens,

Zoals u hoogstwaarschijnlijk heeft meegekregen in het nieuws is Australië getroffen door een verschrikkelijke milieuramp. Door de bos branden die zich de afgelopen maand hebben voorgedaan zijn er honderden miljoenen dieren om het leven gekomen en is hun leef omgeving voor een groot deel uitgebrand. Nu zitten een groot deel van de dieren die het hebben overleefd met verschrikkelijke brandwonden. Veel van deze dieren zijn door de ernst van de brandwonden niet meer te redden en worden geëuthanaseerd. Nu heb ik samen met mijn mede studenten faculteit diergeneeskunde het initiatief genomen de dieren te helpen herstellen en stabiliseren. 


Wij zijn ons er goed van bewust dat we niet de hele dierengemeenschap in Australië kunnen helpen genezen maar hopen in een periode van drie weken zoveel mogelijk dieren van hun brandwonden te helpen. Wij willen samen met The Australian Animal Rescue in Australië de dieren instanties helpen die nu met een crisis zitten vanwege een ongelooflijk aantal dieren met brandwonden. 


Wij willen de brandwonden van de dieren behandelen met de huid van de Tilapia vis. Deze methode is vrij goedkoop omdat de huid van deze vis als bijproduct in de visserij geldt. De huid van deze vis is rijk aan het eiwit collageen type 1 en 3,die belangrijk zijn voor het herstel van de huid en het vormen van littekenweefsel. Ook hoeft de vissenhuid minder vaak vervangen te worden dan gaasverband met brandzalf. Daarnaast is het ook veel minder pijnlijk voor de dieren om op deze manier behandeld te worden. Wij hopen dat jullie ons hierbij kunnen helpen, met het geld dat we ophalen willen we de reis en benodigde middelen financieren die we nodig hebben bij het realiseren van ons doel. Wij willen wat betreft de middelen die nodig zijn voor het behandelen van deze dieren niet leunen op The Australian Animal Rescue. Dit omdat zij ons al verder zullen helpen in het strategisch vinden en bemiddelen van de dieren. In de loop van deze doneeractie zullen wij gedetailleerd aangeven wat de benodigheden precies allemaal zijn. momenteel zijn wij daar nog over in gesprek met het AAR en andere instanties. Wij hopen binnen nu en een aantal weken het benodigd bedrag op te halen.

 

Alvast hardstikke bedankt,

Yasmin en het team  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.