Groot kinderwens !

Groot kinderwens ! | Geld inzamelen
 
 
Groot kinderwens !! Graag vragen wij om jullie hulp !!

Huisje - boompje - beestje, dat willen we allemaal! Maar helaas lukt dat niet voor iedereen. Maar omdat de kinderwens zo sterk is, hebben Mark en Anne besloten om het proces te starten. Na bijna drie jaar regelmatig te sukkelen met kuren, plus injecties in het ziekenhuis heeft de arts besloten om de medicatie te verhogen, maar helaas, ook dat heeft geen effect mogen hebben. De medische molen is slopend, en jammer genoeg kreeg Anne vervelende bijwerkingen van de medicatie. Ze voelde zich opgejaagd en had last van stemmingswisselingen.

Na heel wat pogingen in het ziekenhuis en heel wat onderzoeken verder, lukt het hun niet om op de natuurlijke manier zwanger te worden. Is er nog een poging, en dat is IVF !!

Drie pogingen om precies te zijn.

Maar omdat het Mark en Anne de afgelopen jaren heel wat geld heeft gekost, plus hun spaargeld. Is er nu voor hun geen mogelijkheid om te gaan starten met de IVF omdat dit uit eigen portemonnee betaald moet worden. En hebben ze de hoop wat opgegeven....

Toen wij (de vrienden van Mark en Anne) dit hoorde, kregen wij een brok in onze keel, en vandaar wij deze doneer actie hebben gestart om hun wens uit te laten komen! 

De kosten van 1 behandeling, medicatie, vervoer en bijkomende kosten e.d. zijn 4200 euro. 

Zodra het bedrag bij elkaar is, zullen wij Mark en Anne enorm blij gaan maken en kunnen ze eindelijk gaan starten!

Nu is onze vraag aan jullie allemaal, om de wens van deze twee lieve mensen uit te laten komen! 

Namens alle vrienden van Mark en Anne,

Dank jullie wel !!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 150,00
Doel: € 12.600,00
1%

Deze actie is gesloten.