Groeibandjes voor Post Corona Tijdperk

Groeibandjes voor Post Corona Tijdperk | Geld inzamelen
 
 
Nieuw begin na Corona vanuit positiviteit, kracht en samenhorigheid...

De bandjes


Met dit initiatief willen wij het samen gevoel versterken, wij komen hier samen sterker uit. Deze bandjes hebben wij ontworpen voor de volgende doelgroepen: de mensen die het COVID-19 virus hebben overleefd, uitgeziekt én voor de dappere Coronastrijders. Zij krijgen gratis een #TogetherWeBeatCorona of #IcrushedCorona. Dit zijn onze ambassadeurs en onze helden. 
        
De Coronacrusher
    
Met tekst: # IcrushedCorona
Kleur bandje: Wit
    
Helaas is hier weinig berichtgeving over en deze groep is ontzettend belangrijk voor de moraal van de bevolking en op micro-schaal voor henzelf en zijn of haar naasten.  We horen alleen maar over het aantal besmettingen, IC patienten en andere verschrikkingen. Waar zijn de succesverhalen! Bij deze krijgen die een stem, een duiding een visuele bevestiging van hun hard bevochten strijd.  Met een bandje maak je dit zichtbaar, ook op het straatbeeld, een trots moment en een glimlach om de mond is toch alles waard.
    
Deze worden bij voorkeur door de organisatie waar degene ziek is geweest aangeboden persoonlijk overhandigd of thuisgestuurd. Om ook hier wederom aan te geven, je wordt gezien. Ook kunnen deze in een winkel (van het ziekenhuis) worden aangeboden en/of op de receptie/ afdeling worden neergelegd.
    
De Coronastrijder

Met tekst: #TogetherWeBeatCorona

Kleur: Grijs    

Deze bandjes worden bij voorkeur door de organisatie waar degene werkt uitgestuurd, persoonlijk overhandigd of thuisgestuurd. Om ook hier wederom om aan te geven, je wordt gezien. Je bent ontzettend belangrijk. Dit bandje is ook geschikt voor Coronabuddies: Huisgenoten, partners, gezinnen, kantoorpersoneel. Je bent momenteel soms echt tot elkaar veroordeeld maar overleven zal je het samen!

Verder..

Er is geen weg terug na deze Corona Crisis, echter wel een nieuw begin. Nieuwe manier van samenleven. Hoe dan ook wordt het leven anders en zullen er nieuwe kansen komen en worden we bewuster van onze tijd op deze planeet, de kwetsbaarheid en dat het niet uitmaakt wie of wat je bent. Je bent kwetsbaar alleen, echter sterk als collectief.

De #togetherwebeatcorona bandjes zijn voor iedereen te koop en de opbrengst zal uiteraard gaan naar een goed doel. 
  
Bewust gekozen materiaal:

Bloeipapier, we staan voor een nieuw begin!
    
De wereld, het klimaat, de natuur heeft al genoeg te lijden. Daarom worden de bandjes gemaakt van ecologisch materiaal – bloeipapier.  Wanneer de coronacrisis bezworen is, planten wij gezamenlijk de polsbandjes in de aarde als symbool van het nieuwe begin.

Waarom nu?
    
Momenteel wordt onze hele wereld in de greep gehouden het virus COVID-19. Duizenden mensen wereldwijd besmet, duizenden mensen overleden. We hebben hier te maken met een Globale ramp.
    
Meer dan ooit zie je in de wereld ook verbondenheid ontstaan. Lokaal moet daarbij gezegd worden. Het lokaal inzetten van hulpkanalen, afleiding en creatieve manieren om toch verbonden met elkaar te blijven.
    
De mens is uiteindelijk een wezen wat in groepen leeft, ook al lijkt de hedendaagse trend de focus te hebben op het individu. Dat is eigenlijk tegennatuurlijk en dat zie je dus reeds gebeuren in de hele wereld. De gezamenlijke vijand die ons ertoe dwingt weer eens naar elkaar te kijken en SAMEN te leven. Ook al zijn we ‘verder weg’ van elkaar dan ooit.
    
De mens houdt ervan om ergens onderdeel van te zijn, de mens wil zich speciaal voelen en daar wordt in deze tijd ook al aardig aan gewerkt. Applaudisseren voor de zorgmedewerkers, het maken van de ‘vitale beroepen’ en gehoord op de radio: allemaal in het oranje gekleed als een teken van solidariteit.
    
We moeten in ieder geval nog doorzetten tot 28 april, mogelijk langer. We hebben motivatie en stimulatie nodig om deze tijd door te komen. Momenteel zie je mensen wat ageren, mazen in de wet zoeken om meer vrijheid te creëren voor zichzelf. Met deze bandjes creëer je meer awareness het is een reminder van de mensen aan de situatie die het hele paradigma verschuift. Er is geen weg terug na Corona, er is alleen een Post-Corona – een wereld die anders wordt.


Waarom vraag om funding

Wij vragen funding aan voor de start-up van het bedrukken van 6000 bandjes (incl. enveloppen, handeling kosten en verzend kosten.) De eerste 1000 duizend bandjes gaan wij gratis weggeven en bezorgen bij verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.
    
   

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 13.700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.