Gratis pretpark voor arme kinderen | Geld inzamelen
 
 

Gratis pretpark voor arme kinderen

Gratis pretpark voor kinderen die nog nooit in een pretpark zijn geweest

Dit is een unieke kans die wij willen benutten om arme kinderen uit arme gezinnen een plek te geven. 

We zijn bezig met een idee om een pretpark te financieren voor kinderen die nooit naar een pretpark kunnen omdat er gewoon geen geld voor is.

Hoe leuk zou het zijn dat er een pretpark bestaat waar kinderen lekker kunnen spelen en zichzelf ook kunnen vermaken waar misschien hun vriendjes of vriendinnetjes over vertellen en hun nu alleen nog maar over dromen.

Nu denken veel mensen hoe kunnen de ouders of de kinderen aantonen dat ze arm zijn of het niet kunnen betalen. Op die vraag kunnen wel een antwoord geven en dat is namelijk NIET.

Want iedereen moet welkom kunnen zijn , een prachtig pretpark voor iedereen. 

En natuurlijk zullen er wel kraampjes met eten en drinken of souvenirs staan maar de entree van het pretpark inclusief de attracties zullen volledig gratis zijn en zal het personeel bestaan uit vrijwilligers die in het weekend graag hun steentje willen bijdragen. 

Het park zal voorlopig dus aleen in het weekend op zaterdag en zondag open zijn met uitzondering van de zomervakantie dat er misschien meer vrijwilligers zijn die mee willen doen. 

Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit idee wat natuurlijk veel tijd nodig heeft en ook het één en ander papierwerk. 

Alles is meegenomen alle centen helpen wij zullen dit idee zo groot mogelijk aanpakken en hopelijk kunnen we dit idee waarmaken met zijn allen. 

Heeft u zelf nog ideeën of suggesties laat het ons alstublieft weten.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.