Gratis hulp food nonfood 070 | Geld inzamelen
 
 

Gratis hulp food nonfood 070

Wij helpen mensen op food nonfood 070 voor de donaties hebben wij een auto nodig

Goedendag,

 

Wij zijn Mart en Vanessa.

Wij hebben op fb een groep voor mensen die rond minima leven of eronder tevens zijn wij er voor mensen met wsnp etc...

Wij krijgen vele donaties aangeboden die wij op moeten halen ik ben afhankelijk van een scootmobiel maar hiermee kan ik niet veel mee nemen aan de donaties.

Wij zouden 5x per week groente en fruit kunnen ophalen alleen daar wij geen vervoer hebben is dit helaas niet mogelijk om onze leden hier mee te helpen.

Tevens zijn we nu afhankelijk van andere mensen of diegene ons kunnen helpen om spullen op te halen.

Wij krijgen iedere week vele donaties binnen wat wij op onze fb pagina plaatsen daarnaast kunnen we niet alles aannemen omdat we met vervoer zitten.

Gratis hulp food & nonfood 070.

Wij zouden enorm geholpen wezen met een auto zodat we de mensen vanuit onze doelgroep kunnen helpen met vers fruit en groente. 

Hier in de buur is helaas de voedselbank niet echt goed te noemen. Leden kunnen net 1 maaltijd uit halen of het bevat al bedorven of beschimmelde spullen.

Daarnaast hebben wij in december een grote actie om kinderen een cadeautje te kunnen geven op 5 december en tevens met de kerst. Zodat deze kinderen op mee kunnen doen met deze dagen wat voor deze kinderen niet vanzelf sprekend.

Wij hopen met deze acie geld op te halen zodat wij de mensen nog veel meer kunnen helpen en tevens donaties op te halen en weg te brengen.

Wij hebben al vele mensen geholpen aan een inrichting of wat ze ook nodig hebben.

Wij hopen dat iedereen dit een goed doel vind en ons willen helpen.

Ik zou zeggen neem een kijkje op onze groep waar wij alles voor overhebben om de mensen te helpen. Hierdoor kunt u een nog beter overzicht ervan krijgen.

 

Wij zouden jullie allemaal enorm dankbaar zijn als we met u hulp deze actie kunnen laten slagen zodat we nog meer mensen kunnen helpen en niet meer afhankelijk zijn van derde.

Met vriendelijke groet, 

Vanessa en Mart Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.