Gratis fotoshoot en doneer voor een nieuw fotocame

Gratis fotoshoot en doneer voor een nieuw fotocame | Geld inzamelen
 
 
Gratis fotoshoot en doneer voor een nieuw fotocamera

079 Fotografie is blij dat 079 Fotografie een stap vooruit is gegaan en nog meer de professionele kant is opgegaan. Het fotograferen een succes is met vele foto’s. Elk uurtje dat ik benut zit ik achter me pc om nieuwe informatie te ontwikkelen of onderweg te zijn naar een melding. Omdat mijn fotostoestel het aantal kliks van 84809 heeft gehaald wil 079 fotografie overstappen naar een professioneler camera.

Het voordeel is dat ik alleen een nieuwe body nodig heb want de lensen kan ik blijven gebruiken van mij oude camera. De Nikon D7500 body is een spiegelreflexcamera die ontworpen is om zowel beginnende als professionele fotografen extra creatieve mogelijkheden te bieden. Met dezelfde beeldkwaliteit als de D500 en een 20,9 megapixel DX-formaat CMOS-sensor maakt u in zelfs de meest uitdagende situaties haarscherpe foto's. Bovendien biedt de D7500 een krachtige beeldverwerkingstechnologie en een ISO-bereik van maar liefst 1.640.000. Daarnaast heeft de camera een EXPEED 5 beeldprocessor die zorgt voor een snelle verwerking en scherpe beelden. Video's worden opgenomen met een 4K/UHD kwaliteit en de elektronische vibratiereductie vermindert het effect van ongewenste camerabewegingen. Ook bevat de D7500 een nieuw kantelbaar scherm die met touchscreen kan worden bediend en een diepe grip die zorgt voor een stabiele en comfortable greep. Deze Nikon D7500 is de eerste DSLR camera met ingebouwde flitser die radiogestuurde draadloze flitssturing onderteunt in combinatie met de WR-R10 draadloze transceiver. Dit betekend voor 079 Fotografie dat ik nog een stap verder kom en mij verder kan gaan groeien om nog beter foto te krijgen.

Nu kunnen jullie mij helpen doormiddel een donatie te doen voor een gratis fotoshoot. Je mag zelf het bedrag bepalen wat je er voor over hebt, want alles is welkom. Je krijgt dan de mooiste foto digitaal opgestuurd via wetransfer in een formaat van 6000 bij 4000 pixels.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 12.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.