Gratis bijles kinderen van ziekenhuispersoneel

Gratis bijles kinderen van ziekenhuispersoneel | Geld inzamelen
 
 

Dag en nacht gaan ze de strijd aan met het coronavirus. Ze leveren buitengewone prestaties in de ziekenhuizen. En zetten alles op alles om levens te redden. 

Het zorgpersoneel van alle ziekenhuizen verdient een enorm hart onder de riem in deze bizarre tijd. Wij vragen jou om je trots, waardering of respect uit te spreken voor al deze mensen die hun uiterste best doen voor onze samenleving. Om al onze zorghelden een hart onder de riem te steken, zamelt Stichting Thuisbasisonderwijs geld in voor het aanbieden van gratis groepsbijles en huiswerkbegeleiding aan basisschoolkinderen uit groep 4 t/m 8 van de zorgmedewerkers in alle ziekenhuizen in Nederland. Wij willen de zorgmedewerkers in de ziekenhuizen bedanken voor al hun inzet in de afgelopen 2 jaar en ook om vol te houden en om onze waardering uit te spreken. 

Het ziekenhuispersoneel kampt op dit moment met een hoge werkdruk door personeelstekorten en er is sprake van een hoog ziekteverzuim. Daarnaast heeft het ziekenhuispersoneel stress vanwege de opgelopen leerachterstanden van hun kinderen en de sluiting van scholen door de omikron-variant. Het initiatief een bijdrage kan leveren aan het verminderen van de werkdruk en de stress van het ziekenhuispersoneelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 3.000.000,00
0%