Grafrecht aankoop

Grafrecht aankoop | Geld inzamelen
 
 

Hallo, mijn naam is Mary Jacobs-Vos.
Vorig jaar, 26 juni 2021, verloor ik mijn man zeer plotseling aan kanker.
Binnen vijf en een halve week moest aanzien dat mijn stoere brandweerman weg teerde en overleed met erg veel pijn. Zijn ziekbed was dus kort en heftig. 
Mijn man was een stoere brandweerman met passie  voor zijn werk.
Hij heeft het volgehouden tot aan zijn pensioen.
Hij kreeg een begrafenis een brandweerman waardig maar er was iets over het hoofd gezien.
Toen ik zover was om naar zijn graf terug te gaan om er een klein steentje op te plaatsen werd mij gezegd dat ik er rekening mee moest houden dat het graf nog twee maal geopend zou worden om er zomaar nog twee vreemden bij zullen worden.
Dat heeft voor een flink trauma gezorgd en aan rouwverwerking ben ik nog niet toe gekomen omdat ik het niet begreep. 
Het was niet het graf van mijn man alleen maar een algemeen graf.
Hij was dus vergeten dit te regelen omdat hij nooit heeft gedacht dat hij zo onverwacht en te vroeg zou overlijden.
Ik wil het graf eigen maken maar dáár zijn kosten aan verbonden die ik niet bezit, door het graf voor 10 jaar aan te kopen zodat ook ik er bijgezet kan worden en niet zomaar twee vreemden.
Ikzelf vecht óók tegen kanker maar als ik de strijd verlies dan is het een groot vraagteken waar ik dan begraven zal worden, dat zal niet bij mijn geliefde man en maatje zijn.
Het heeft mij veel pijn gedaan dat nou juist dát niet was geregeld en niemand mij daarop gewezen heeft. Het ging ook allemaal véél en véél te snel.
Ik kan dus zomaar ineens bij een geopend graf staan en vreemde mensen erbij vinden, dat ga ik niet meer verwerken.
Nogmaals een verlies te incasseren trek ik zeer zeker niet meer, het eerste is nog niet eens verwerkt en mijn lijf werkt ook al niet mee.
Ik hoop dat er door deze actie te ondernemen, voor mij die mogelijkheid vrij komt het graf eigen te maken en deze last van mijn schouders mag vallen.
Ik mag het plekje alleen aanharken en er bloemen op zetten maar moet er wél rekening mee houden dat die kunnen verdwijnen omdat het graf is geopend voor een bijzetting.
Ik kan er nu dus niets blijvends op zetten en voel mij ontredderd, ik heb hem dus dubbel verloren want ik kan geen rust gaan zoeken bij zijn graf.
Daarom vraag ik dus om hulp want het geld voor de aankoop bezit ik niet en ik zou het afschuwelijk vinden als ik ineens met een vreemde aan het graf van mijn man sta.
Dat zal zeker ook zo zijn voor die persoon en daar wil ik maar liever niet aan denken.
Is uw hart groot genoeg om mij te helpen? Ik hoop het zo. Ik vraag niet veel maar voor mij is het een fortuin en ik verlang zo naar rust in mijn hoofd en hart om te mogen gaan verwerken. 
Nu ben ik alleen maar bezig om het grafrecht te mogen verkrijgen voor mijn man en dat neemt al mijn aandacht en rouwverwerking in beslag.
En zou er extra binnen komen dan krijgt hij zijn eigen mooie steendje op ZIJN graf, dat zou oprecht prachtig zijn.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.