gouves animal shelter | Geld inzamelen
 
 

gouves animal shelter

Buitenlandse stage

Buitenlandse stage

Hulp voor puppy's en zwerfhonden in de shelter.

Hallo mijn naam is Chantal en volg ik de opleiding tot dierarts assistente. Op 2 mei vertrek ik voor 5 weken naar Kreta in Griekenland om stage te lopen. Het asiel waar ik heen ga heet Gouves Animal shelter. Deze shelter is opgericht in 2009 door Mr Manolis met als doel de (gewonde) zwerfdieren in en rondom Gouves op Kreta te beschermen. De shelter is geen verzamelplek, maar een plaats waar gewonde, verwaarloosde en gedumpte dieren worden verzorgd en waar ze na volledig herstel beschikbaar zijn voor adoptie. De shelter wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Samen met een klasgenoot gaan we naar de Gouves Animal shelter om stage te lopen. Wij willen graag een bijdrage leveren om zo het leven van de zwerfhonden wat draaglijker te maken. Via deze poster wil ik vragen of u iets wil doneren voor het asiel dit zou kunnen zijn: vlooienmiddel, shampoo, ontwormmiddel, halsbandjes, speelgoed, snacks of geld. Dit geld wordt dan gebruikt om hondenvoer te kopen, of de dierenartskosten of onderhoud aan de shelter te kunnen betalenEr zitten op dit moment meer dan 170 honden waaronder ook zeer jonge puppy's die zonder bv de nodige vaccinaties geen kans van overleven hebben.

Al is het maar 1 euro, zal het asiel heel erg blij maken. Voor 1 euro kan ik daar 1 kg voer kopen. Het doel is de honden in de shelter laten steriliseren en castreren, maar vooral ook buiten de shelter in de omgeving zodat ooit het probleem van zwerfhonden minder zal worden. En daar is geld voor nodig (DE SHELTER ONTVANGT GEEN SUBSIDIE EN MOET HET DOEN MET DONATIES!).ik zorg dat de Shelter het geld krijgt

Help a.u.b. en laten we samen zorgen voor een betere toekomst voor al deze hondjes. Met z'n allen kunnen we het verschil maken. Wat ik voor de hondjes vraag is geen luxe maar eerste levensbehoefte.

al geeft u maar een 1 euro. Het is het begin en zal heel dankbaar voor zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.