Gouden hart voor dieren

Gouden hart voor dieren | Geld inzamelen
 
 
Chihuahua heeft zorg nodig

 Lieve allemaal heb 1 mei haar laten steriliseren en het bleek dat ze een ontsteking had bij dr baarmoeder aan de rechterkant. Ze had wel gas in dr darmen maar niet levensgevaarlijk wel haar ontsteking . Operatie is tot zover goed gegaan straks controle eigen dierenarts.. Hoog in de kosten gelopen maar alles voor me meisje. Heftig avond gisteren(Zondag 13 mei) ze werd per direct geopereerd en kon haar om 22.30 weer ophalen bij weekenddienst dierenarts. Ze is nu ook heel suf nog ze moet bij trekken. Ze bloed nog steess hevig ook door dr pleister nu heen. Straks heen. Maar operatie heeft ze gelukkig goed doorstaan. Het blijft een spannende dag en dagen die volgen.

 

 

Waarom mag je als mens geen dier hebben als je het soms financiel niet kunt volbrengen?..

Ik heb kosten gehad en ik weet als geen ander hoe *geld* de mensheid vals kan maken, ik kom nu financieel niet meer rond voor mijn diertje en voor mezelf, ik hoop dat er mensen zijn met een hart voor dieren dat ze me willen/kunnen helpen. Normaal zal ik dit nooit doen maar zie er geen weg meer in financieel en alles voor me diertje.

 

Er gaan nog kosten af van deze pagina 8 % en de genoemde donatie per donatie gaat er 0.80 cent / 1 euro gaat eraf kosten aan de donatie pagina .

 

Help me baasje en mij alsjeblieft ? . Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 40,00
Doel: € 400,00
10%

Deze actie is gesloten.