Goed hart | Geld inzamelen
 
 

Goed hart

Hopend op een betere morgen

Beste,

 

Eerst en vooral 

Wil ik melden dat kinderen met ziektes 

Oudere met ziektes

Dieren

Nood situaties wel voorrang hebben op dat van mij . 

Die mensen kunnen het NOG harder gebruiken denk ik .

 

 

Ik vind het enorm moeilijk om dit te doen . Ik ben altijd enorm trots geweest op mijn eigen en ik dacht altijd dat ik het zonder hulp wel zou halen. 

 

Ik heb dezelfdekansen gehad als de meeste van ons , maar vaak bleek mijn keuze niet juist te zijn. 

Ik ben inderdaad laag geschoold en ik zit tevens ook met enorme pijn in mijn rug.  

 

Ik heb naast mij al 4 jaar lang de beste vriendin staan . Haar hartje is zo vol liefde en onschuld.  Ik wil haar alles kunnen geven zoals een ander waarbij zijn of haar leven wel vlekkeloos is verlopen.  

.ook voor die reden was ik vroeger af school gegaan om haar te kunnen "verwennen" met leuke uitstapjes (voornamelijk een wandeling en terrasje) natuurijk was dit niet de enige reden.  Ik was een goede student met een prachtige toekomst . Maar ik heb 1 keer een discussie met een oudere leerkracht, en geloof het of niet die heeft mij dat jaar laten buizen.  Ik heb zo hard gewerkt al die jaren voor niks. Gewoon omdat die persoon het zodanig nodig vond om me dit te lappen. Ik ben hierdoor in een depressie gevallen die nooit volledig is weggegaan

 

Maar na enige tijd kreeg ik enorm veel pijn in mijn rug , ben er meerdere keren al naar de dokter gegaan en die zegt telkens dat ik iets aan mijn spieren heb . Dat bewegen het beste is . Het zou zeker kunnen dat dit klopt en ik probeer ook zoveel te bewegen als ik kan maar de pijn is verschrikkelijk . Zo erg dat ik al twee keer mijn job heb moeten opzeggen omdat ik gewoon niet verder kon.  

Ik heb weken , maanden, jaren mezelf liggen vervloeken , en mezelf pushen om met de pijn toch verder te gaan .

 

Maar ik kan niet meer , ik wil niet zo nog 40 jaar elke dag leven.  

 

Financieel zit ik op de bodem. 

Ik heb niks. Geen wagen , huis niks

Ik ben blij dat ik mijn vriendin nog heb. Ik overnacht bij haar

 

Ik doe een gekke poging . Opzoek naar iemand die misschien verstaat hoe ik me voel . 

 

Ik zou enorm graag terug verder studeren . Met mijn liefste alleen wonen . Misschien ook kunnen weggaan . We zijn beide helemaal anders dan de jeugd hier.  We horen niet in de maatschapij . En steeds meer hebben we last van aggresiviteit. 

We willen gewoon een rustig vredog leventje kunnen leven. In een omgeving waar het wel veilig is voor onze kinderwens

Morgen doe ik gewoon hetzelfde als anders en ga ik werken.  En dit zal ik hoogtens wel blijven doen tot ik erbij neerval . Ik hoop de moed en de kracht ooit te vinden . Want nu is alles de laatste jaren maar heel duister en koud.  

Maar wie weet sta ik op een goede ochtend op.  En krijgen wij eindelijk de kans om te gaan LEVEN . Dat we onze passies kunnen gaan zoeken. 

 

 

Bedankt aan iedereen die zelfs nog maar de tijd hebben genomen om dit te lezen.  

 

Ik hoop oprecht dat er niet teveel gaan zeggen van luierik dit of luilak dat.  Geloof me, alles wat je denkt tegen me te kunnen zeggen , heb ik zeker al 100 keer zelf tegen mezelf gezegt . Familie leden ook maar ik kan die pijn niet uit leggen. Vaak lig ik snachts wakker van de pijn . Elke pijn sheut lijkt pijnlijker dan die van ervoor en al zeker met mijn arbeider job . Zo erg dat ik zelf in midden van de werk dag gewoon door ging.  Zoveel pijn . 

Ik wil enorm graag succesvol worden.  En een papa waar mijn kinderen later trots op kunnen zijn. 

Elk beetje helpt.  Want zo kan ik iets gaan aanleren waar mijn rug minder in gebruikt word. En hopelijk zo mijn leven terug op de goede weg krijgenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.