Go for Africa, Project Gambia | Geld inzamelen
 
 

Go for Africa, Project Gambia

Project Go For Africa

Wij zijn Kayleigh van Dierendonck en Kristel van Holten en willen graag mee doen aan het eindproject van Go For Africa.

Kristel en ik zitten nu beide in ons tweede jaar in ieder een andere klas. Vorig jaar zaten wij samen in de eerste klas en kwamen wij er al snel achter dat wij de reis naar Gambia wilde maken, naar aanleiding van een presentatie van schoolgenoten die dat jaar aan het zelfde project meegedaan hebben. 

 

Doel van het project:

 

 

Tijdens dit project willen wij met een gesponsorde auto en door middel van financiële sponsoring de reis naar Africa maken. De reis begint in Bakel (Noord-Brabant) en het zal 3 weken duren tot we in Gambia aan zullen komen. Tijdens de reis zullen vast enkele onderdelen aan de auto defect raken, dit zouden wij dan onderweg moeten repareren of vervangen. 


Inmiddels hebben wij onze auto al gevonden, een Opel Monterey. Deze auto is 4 wiel aangedreven, hierdoor is het mogelijk om een stuk door de woestijn te rijden, wat ons een geweldige ervaring lijkt!


Kristel en ik hebben besloten om in de auto te slapen, daarom hebben wij een plank achter in de auto gebouwd en matrassen hierop gelegd, dit scheelt natuurlijk een hoop hotelkosten. 


Uiteindelijk is het de bedoeling dat wij na die 3 weken aankomen op de juiste bestemming in Gambia. Wij zullen dan 7 weken in dit land verblijven en meerdere plaatsen en scholen bezoeken.


Het doel van dit project is dat wij leerling monteurs in Gambia onze lesstof, wat wij in de afgelopen 3 jaar geleerd hebben over te brengen. Hierna zullen wij het voertuig, de gereedschappen en de eventuele materialen, die u gesponsord heeft, schenken aan ziekenhuizen en scholen.Samen hebben wij als doel gesteld dat wij als: 'Team Girl Powerrr' af zullen reizen naar Gambia.


Wij vragen u vriendelijk om ons project te steunen, als tegenprestatie bieden wij u hiervoor bieden wij aan om marketing materiaal; zoals reclame stickers, te mogen plaatsen op onze auto.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.