Global Exploration Mongolië

Global Exploration Mongolië | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Maya en ik ga volgend jaar naar Mongolië op wereldburgerstage

Hoi! Mijn naam is Maya (15 jaar oud) en ik zit op de Bernard Lievegoed school in Maastricht. Komende zomer ga ik op wereldburgerstage met Stichting Global Exploration. Ik ga samen met leeftijdsgenoten leren van elkaars culturen, overeenkomsten en verschillen. Daarnaast bouwen we samen aan beter onderwijs en leefomstandigheden. Mijn ervaring deel ik achteraf met mijn omgeving en mijn school. Om dit nog realistischer te maken ben ik van plan zoveel mogelijk vast te leggen om dit achteraf te kunnen delen. Om deze stage en de doelstellingen van de stichting mogelijk te maken is geld nodig. Ik hoop op uw steun.

Uw sponsorgeld wordt aan vier doelen besteed: World citizen (wereldburgerstage), Schools for schools (scholen voor scholen), Let's work (handen uit de mouwen), Global awareness (bewustwording in NL). 

 

Scholen voor scholen in Mongolië 

(Ider Dalain Ekh)Ons lokale contactpersoon Narangerel Batmonkh heeft vorig jaar haar gedroomde huiswerkinstituut opgezet. Hier kunnen leerlingen rustig werken aan hun huiswerk én aan hun Engels vaardigheden. Daarnaast wordt op deze plek een kindergarten gerealiseerd zodat jonge moeders hun kinderen veilig kunnen achterlaten en kunnen bouwen aan hun toekomst. In 2018 draagt Stichting Global Exploration bij aan het opleiden van de werknemers van het instituut. 

(Veloo Foundation)De Veloo Foundation richt zich op kinderen die op de vuilnisbelt in Ulaanchuluut moeten werken om geld te verdienen. Global Exploration steunt Veloo bij de realisatie van hun summercamp. Kinderen en jongvolwassenen participeren in dit summercamp waar zij kennis maken met de nomadische cultuur van Mongolië, les krijgen over mensenrechten, carrièremogelijkheden en andere thema's. 

Niet met lege handen reizen is ons streven. Daarnaast zullen we ter plekke daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken. Zelf bouwen en zien dat het bijeengebrachte sponsorgeld goed besteed wordt. Wij werken nauw samen met stichting Wilde Ganzen waardoor we zorg dragen voor een verantwoorde besteding van de gelden en een goede rapportage achteraf.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 440,00
Doel: € 1.800,00
24%

Deze actie is gesloten.